auto: Type-R
silnik:: VTEC
moc: 200km Pomógł: 3 razy Dołączył: 13 Gru 2005 Skąd: Warszawa
Wysłany: Wto 06 Cze, 2006
to nie szumi jest normalna cisza jest specjalne pokretlo do regulacji szumow.ono steruje tak jakby moca sygnalu ktory odbiera antena.jak ktos Ci ucieka to zwiekszasz moc antenki to wtedy slychac szum.jak juz dowiesz sie co miales sie dowiedziec do przekrecasz pokretlo na niski zasieg i jest cisza
zowa [Usunięty]
Wysłany: Wto 06 Cze, 2006
Loko na nastepnym spocie pokzae Ci jak to dziala ostatnio na spocie tez mialem
auto: MZK KZK PKP
silnik:: zależy który
moc: jest w tobiekm Pomógł: 33 razy Dołączył: 09 Kwi 2006 Skąd: Katowice
Wysłany: Śro 07 Cze, 2006
Za chwile wszystkich przekonacie do CB! I kogą będą miśki łapać? CB zarąbista rzecz!
_________________ ...
chayenne [Usunięty]
zowa, szkoda ze nie jestes z wawy, bo i ja bym zobaczyl co i jak
sebson [Usunięty]
ja jestem z wawki i smigam z CB - tzn do 11.06 bez CB bo znajomy w trase potrzebowal - ale takto non stop - wiec ktoregos pieknego dnia po 11.06 moge gdzies podbic
auto: Type-R
silnik:: VTEC
moc: 200km Pomógł: 3 razy Dołączył: 13 Gru 2005 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pią 09 Cze, 2006
tak chyba masz racje.ja wiedzialem ze antena wyladuje na dachu wiec wzialem taka 43 cm
chayenne [Usunięty]
ja nie chce puszczac kabli przez drzwi na dach... estetyczniej bedize wygladala na tylnej klapie - oczywiscie jak uda mi sie puscic kabelek z antena miedzy siedzeniami a bagaznikiem... bo kanapa mi sie nie sklada i nie wiem jak to jest tam wszystko zmontowane...
auto: MZK KZK PKP
silnik:: zależy który
moc: jest w tobiekm Pomógł: 33 razy Dołączył: 09 Kwi 2006 Skąd: Katowice
Z długością anteny chodzi o to im wyższa tym lepszy zasięg! Ale napewno musi być ponad dach auta!
_________________ ...
zowa [Usunięty]
jakosc odbioru i zasieg nie zalezy tak bardzo od dlugosci tylko od"wzmacniacza" cewki.co do anten to wazne jest aby miala jak najlepsza mase i byla raczej umieszczona na srodku auta zeby dobrze zbierala np srodek dachu.ja w busach ma lemki takie 1.5m a w osobowce mam 1.5 midland i magnesowke midland 70cm i powiem ze taka antena 70cm w zupelnosci wyarcza i kosztuje 50zl ja robie rocznie ok 100 tys km i wystarcza taki zestaw,pomaga i ratuje dupsko!!