Alex ma kilkanaście lat i jest wielkim fanem deskorolek. Jego rodzice się rozwodzą, dziewczyna myśli tylko o seksie [jmk lol], on zaś boryka się z typowymi problemami nastolatków. Wydaje mu się, że życie nie może być bardziej skomplikowane. Jednak pewnego dnia zostaje przypadkowo wplątany w... [jmk-cenzura]
reżyseria: Gus Van Sant
scenariusz: Blake Nelson
obsada: Gabe Nevins, Daniel Liu, Taylor Momsen, Jake Miller, Lauren McKinney
szczegóły: dramat, USA, Francja, 2007, 85 min
premiera, dystrybutor: kino (Polska): 13.06.2008, Kino Świat, kopii: 11
ode mnie 4+ bardzo fajnie zrobiony film - tzn najbardziej podobalo mi sie rozrzucenie historii nie pokolei, montaz zdjecia i dobor muzyki.
Bardzo fajny klimat, jednak troszke sie leje spokojnie takze nie polecam niedysponowanym.
auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
Wysłany: Pią 20 Cze, 2008
pic mi sie nie chciało, wyspany też byłem.
Flaki z olejem ten film. A ten ziom, tak zamulonego typa to ja dawno nie widziałem. Nuda do kwadratu ... Nie polecam.
aaaaaa.
tą jego panne to by pieł .... typowa amerykanówa.
pic mi sie nie chciało, wyspany też byłem.
Flaki z olejem ten film. A ten ziom, tak zamulonego typa to ja dawno nie widziałem. Nuda do kwadratu ... Nie polecam.
No tak, chlopaki nie dorosli do kina niezaleznego, tylko ta papka dla mas...eh
nie chcialem mowic :notocyk:
no bo niektore tempoki jok jo nie czajo o tso chodzi w takich 'mondrzejszych' filmach
no i jeszcze te rep...retmo...retrospykcje czy jakos tak wszystko mieszajo
nie podobal sie i tyle
JIMEK [Usunięty]
Wysłany: Sob 21 Cze, 2008
o gustach sie nicht diskutiren, pilki som dwie a bramka lezy po srodku. sa dodatkowo dwie mozliwosci albo mozna mecz wygrac albo przegrac, no i jeszcze jest trzecia mozliwosc ze mozna go zremisowac...