auto: Civic / Copen
silnik:: b16a
moc: 167 KMkm Pomógł: 2 razy Dołączył: 03 Gru 2005 Skąd: Warsaw city
Wysłany: Śro 25 Cze, 2008 Golf V 1.9TDi 2006
Witam,
Moj ojciec sprzedaje swojego golfa
Przebieg: 30 000 km
Kolor: szary metalik
Nadwozie: hatchback
Ilość drzwi: 4/5
Rocznik: 2006
Miejscowość: Konstancin-Jeziorna
Region: Mazowieckie
Ogłoszenie z dnia: 2008-06-24
Opis: bezwypadkowy, garażowany, kupiony w Polsce, kupiony w salonie, na gwarancji, pierwszy właściciel, serwisowany w ASO, stan bardzo dobry
Opcje wyposażenia: ABS, aluminiowe felgi, autoalarm, blok. skrzyni biegów, centralny zamek, dodatkowy komplet opon, elektryczne lusterka, elektryczne szyby, immobilizer, klimatyzacja, lakier metalik, poduszka powietrzna x6, radio z CD, wspomaganie kierownicy
Opis dodatkowy: 4 felgi stalowe z oponami zimowymi i kołpakami. Dodatkowo zamontowane: czujniki cofania, blokada skrzyni biegów, światła zapalane i gaszone razem ze stacyjką. Samochód na GWARANCJI!
auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
Wysłany: Śro 25 Cze, 2008
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
lenny napisał/a:
The Mc napisał/a:
światła zapalane i gaszone razem ze stacyjką
smiesznie brzmi ale to prawda.. nadal takie rzeczy sa dodatkowo liczone.. to tak jak Andrzej kupowal Clio i specjalnie zamawial takie cos zeby mu szyby same zjezdzaly bez ciaglego trzymania guzika.. parodia..
dobrze pamietam Anjas?
_________________ Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba.
auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
ej no, jaja sobie robicie?! U mnie w pandzie seryjnie lewa szyba zjeżdża automatyczne, światła się same zapalają ze stacyjką, a mogę je sobie zostawić włączone po wyjęciu kluczyka do 5 minut bodajże
...za to w opcji był na przykład pilot do centralnego zamka (więc central jest, jeden tylko zamek - w drzwiach kierowcy - a guzikiem se nie mogę otworzyć )a tylna kanapa składa się w proporcjach 100:0
silnik:: zależy który
moc: jest w tobiekm Pomógł: 33 razy Dołączył: 09 Kwi 2006 Skąd: Katowice
Chodzi o fote wnetrza, bo masz 2 kolory tapicerki, kilka modeli raia, 2 rodzaje kierownic itp... Dlatego mowie, ze opłaca sie dac fote wnetrza do ogłoszenia