Misiek_lbn Aż żal się spieszyć na tym forum victory is mine !
auto: Lancer Evo VII
silnik:: 2.0
moc: 330km Pomógł: 17 razy Dołączył: 24 Lut 2007 Skąd: Horsham
Wysłany: Sob 28 Cze, 2008 [f] Wanted
Młody mężczyzna (James McAvoy) dowiaduje się, że jego zaginiony ojciec w rzeczywistości jest zawodowym zabójcą. Kiedy ojciec zostaje zamordowany, syn zostaje zwerbowany do organizacji, która wyszkoliła jego ojca. Dostaje nauczyciela o imieniu Sloan (Morgan Freeman). Pod jego okiem chłopak przechodzi trening, który ma sprawić, że zajmie miejsce swojego ojca.
momentami ciekawy, ale...
początek nudny
sporo przesadzonych akcji
koniec beznadziejny
3/5, po piwie przed komputerem dobra rozrywka, albo z kolegami z braku laku do kina, z dziewczyną nie polecam, bo usypia...
JIMEK [Usunięty]
Wysłany: Sob 28 Cze, 2008
angelina ma na anorektycznym badylu napisane SRAET...
auto: Fiesta R2
silnik:: 1.6 16v
moc: 170km Pomógł: 32 razy Dołączył: 10 Lip 2007 Skąd: Warszawa
Wysłany: Wto 01 Lip, 2008
film faktycznie dziwny momentami... ale ogólnie nie jest najgorszy.
widziałem gorsze filmy, ale szczerze mówiąc brakowało mi w nim czegoś... zakończenie rzeczywiście porażka... i te treningi... 6 tygodni - jasne
_________________ DEEP HOUSE MUSIC | BEACH | SUN | PARTY
Marcel [Usunięty]
Wysłany: Nie 04 Sty, 2009
a ja wlasnie obejrzałem i nawet mi sie podobal ..... poza przesadzonym poczatkiem (akcja z Viperem) to ogolnie fajnie nakręcony - bardzo podobało mi sie spowolnienie akcji i odgłos bicia serca .... koncówka rzeczywiscie z dooopy - ALE OGÓLNIE NA PLUS ode mnie
jak cos mam na DVD
Ostatnio zmieniony przez Marcel Pon 05 Sty, 2009, w całości zmieniany 1 raz