auto: MINI Cooper S
silnik:: 1,6 supercharger
moc: 170km Pomógł: 115 razy Dołączył: 10 Sty 2007 Skąd: Warszawa Centrum
Wysłany: Wto 01 Lip, 2008
Stary "compot" jeszcze ujdzie bo z ryja identyczny jak E36, ale ta następna generacja chciała być oryginalna a wyszło jak wyszło...
Ale ok o gustach sie nie dyskutuje.
No ale wersja 316 to umówmy się nie jedzie jak na samochód za takie dziengi przystało - a chyba troche radości z jazdy też się należy ??
_________________ A można było jeździć francuzem całe życie...
JIMEK [Usunięty]
ale nie powiem wam wiele o tym starszym kompakcie...
a nowy? zajebiscie go wspominam, cala zime tyle funu co normalnie ma sie latem - czyli w naszym kraju wiekszosc roku. Byl seryjnie sztywny, na zakretach ekstra, idealny rozmiar auta w zasadzie jak dobry hatchback i maly i duzy.
co do wygladu to do tej pory nie mam nic przeciwko temu autu. stary sie nie zawsze dobrze kojarzy ale tez mozna zajebiscie zrobic. Generalnie jedyne czego mi brakowalo to mocy bo to byl tylko 1.8. Ekstra auto nie dam zlego slowa powiedziec - ci co nie jezdzili moga sobie gadac... + to za co sie kocha bmw - nawet jak masz golasa bez bajerow i nawet topowego silnika to zawsze jazda to to co jest pod spodem rekompensuje i nie mowie tylko o rwd i lataniu bokiem na sliskim (na suchym tylko mocniejszymi).
aha, i NIC sie nie dzialo, totalne zero, nawet piorka wycieraczek byly nie zuzywalne
auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
lol
dobra, compact jest zajebisty. Buehehehehehhehe
ja sie w tym temacie juz nie wypowiadam bo to jakaś farsa jest. Jak gadałem z tobą , to ty nie wiedziałeś co to jest civic sport.... o czym my gadamy ? Gadka była z tobą taka ze sam nie wiesz czego chcesz, pytasz sie vłodzia czy c2 mało pali. to jest masz pusto w portfelu to wez kup sobie polo sdi jak ma browar i będzie git. Pozniej zaczeles mi mówić ze moze taki mini tez by był fajny , ale nie S'ka. Kurwa, wczesniej chciałeś dupowóz a teraz mi mówisz o mini. I tak w kółko. C70 jest niejaki, ale przeciez jest to czego ty chcesz. Duza wygodna fura z jajem. PAlnąłeś ze taka miata to też fajna .... ręce opadają ....
auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
ogarnijcie sie..
Kondziu moze chcialby wiecej niz moze i dlatego problem.. niech spokojnie sie z tym przespi, niech sie przejedize roznymi... nich pomysli czego tak naprawde potrzebuje bo rozstrzal faktycznie spory..
spokojnie..
_________________ Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba.