auto: Peugeot
silnik:: 208 GTi
moc: podobno 230km Pomógł: 98 razy Dołączył: 05 Gru 2005 Skąd: zadupie
Wysłany: Pią 04 Lip, 2008
brabusss,
zrobiłem research - nikt nie robi nic fajnego do tego silnika. K&N jest najpopularniejszym rozwiązaniem (niestety ) ale z całym wydechem Millteka jesteś w rejonie 180KM
_________________ when the flag drops the bullshit stops
auto: saxofon
silnik:: 1.6 8v & 1.6 16v
moc: Za mało...km Pomógł: 7 razy Dołączył: 31 Sie 2006 Skąd: Podkowa Leśna City
saxorulez napisał/a:
brabusss,
zrobiłem research - nikt nie robi nic fajnego do tego silnika. K&N jest najpopularniejszym rozwiązaniem (niestety :( ) ale z całym wydechem Millteka jesteś w rejonie 180KM
To juz calkiem sensowne przyrosty jak na dolot i wydech.
_________________ DOBRY SEX - można porównać do poślizgu na mokrej drodze, z którego wychodzi się bez najmniejszego szwanku. Serce w gardle, adrenalina, człowiek cały spocony, a na końcu szczerzy zęby jak idiota:)
auto: Peugeot
silnik:: 208 GTi
moc: podobno 230km Pomógł: 98 razy Dołączył: 05 Gru 2005 Skąd: zadupie
OSKAR,
są bardoz sensowen - po programie jest 190KM ale dalej już jest bardzo ciezko o konie... motor rozwiercony na 2,3 ma 220KM (ale musi być zakuty i ma już inny kolekotr ssacy itd itp..)
_________________ when the flag drops the bullshit stops
No wiem prezesie
Ja to najpierw chce cytryne zreanimowac a potem pomyslimy jak beda fundusze nad tymi twoimi pomyslami
_________________ DOBRY SEX - można porównać do poślizgu na mokrej drodze, z którego wychodzi się bez najmniejszego szwanku. Serce w gardle, adrenalina, człowiek cały spocony, a na końcu szczerzy zęby jak idiota:)
Ja w cytrynie mam belke i skreca
A czasami jak power slida zrobie to pod kontrola wszystko