Wysłany: Wto 08 Lip, 2008 Dzień żałoby narodowej ogłaszam
Jak wiekszosc wie i jak wiekszosc bywała w Jeff'sie na Polach Mokotowskich na sniadaniach w weekend po imprezach to była taka tradycja nasza w zasadzie .... a dzis doslownie kilka minut temu ..... morton sprzedał okropna wiadomosc w SB
[Dzisiaj 0:09] MoRToN: Jeff`a na polach sie troszku saplił
Kurde a mialem sie umowic z ta fajna kelnerka ostatnio
auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
Wysłany: Wto 08 Lip, 2008
w GM jest za duzo osób
Marcel [Usunięty]
GM ble w centrum handlowym .... poza tym tu wchodzilismy jak do siebie .... pani sie cieszyły na nasz widok i jakos tak swojsko było .... blisko z parkingu do knajpy i jakos tak .... smutno mi
auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
Marcel 08 napisał/a:
GM ble w centrum handlowym .... poza tym tu wchodzilismy jak do siebie .... pani sie cieszyły na nasz widok i jakos tak swojsko było .... blisko z parkingu do knajpy i jakos tak .... smutno mi
pojdziemy tam ze dwa razy, i bedziemy jak u siebie. ja moge robic rezerwacje zawsze
trzeba chodzic, zeby mieli z czego odbudowac te jadlodajnie a przy okazji galerianki (Mike-18ki )
_________________ Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba.
auto: saxofon
silnik:: 1.6 8v & 1.6 16v
moc: Za mało...km Pomógł: 7 razy Dołączył: 31 Sie 2006 Skąd: Podkowa Leśna City
Lipa i tragiedia
Do GM nie bede chodzil bo to sped ludzki jest i nie lubie takich akcji.
Trzeba pojechac i popytac,obejrzec i sprawdzic kiedy znow sniadanka beda
_________________ DOBRY SEX - można porównać do poślizgu na mokrej drodze, z którego wychodzi się bez najmniejszego szwanku. Serce w gardle, adrenalina, człowiek cały spocony, a na końcu szczerzy zęby jak idiota:)