fuck nie zauwazylem ze nie ma dziur na bokach sorry hehehe to w takim razie bedzie problem zeby zamontowac do niego szelki.
_________________ www.08PSS.pl - Cat Cams/ Fujita/ Magnaflow/ Milltek/ Momo/ Samco/ Woessner
Peugeot 206GT:
Stage I: 170,8 HP przy 6949 rpm/ 207,2 Nm przy 5186 rpm/ masa: 940 kg
p106rallye [Usunięty]
Wysłany: Śro 09 Lip, 2008 mirco s2000
Widze ,że temat został poruszony w sb.Czy jest ktoś zainteresowany kupnem nowego produktu mirco http://moto.allegro.pl/it...00_nowosc_.html ,bo ja bardzo chętnie bym nabył ,ze zniżką związaną z zamówieniem grupowym.
auto: 106 GTi/Espace
silnik:: 1.6/2.0
moc: 130/140km Pomógł: 8 razy Dołączył: 11 Mar 2008 Skąd: Krk
Wysłany: Śro 09 Lip, 2008
orientuje się ktoś czy takie RC albo S3 z Renault Sport można jeszcze wyciągnąć ze zniżką? .... kurcze super te fotele wyglądają (zdjęcie Freeman-a) ... ale się zgapiłem z kupnem
jak w ogóle oceniacie te fotele z perspektywy czasu (2 miechów bodajże)? wszystko gites? logo nie kruszy sie albo cokolwiek zlego z nim sie nie dzieje?
auto: espace i rs
silnik:: 175 i 265
moc: 175 i 265km Pomógł: 30 razy Dołączył: 22 Lip 2006 Skąd: P-no
matt napisał/a:
orientuje się ktoś czy takie RC albo S3 z Renault Sport można jeszcze wyciągnąć ze zniżką? .... kurcze super te fotele wyglądają (zdjęcie Freeman-a) ... ale się zgapiłem z kupnem
jak w ogóle oceniacie te fotele z perspektywy czasu (2 miechów bodajże)? wszystko gites? logo nie kruszy sie albo cokolwiek zlego z nim sie nie dzieje?
pozdr. matt
Matt ja bede sprzedawal swoje za 2 tygodnie. Oba... jeden jest XL a drugi S3. Oba sa w full opcji i oba sa z logie Renault Sport. Oba uzywane miesiac.
Cena bedzie atrakcyjna.
Ostatnio zmieniony przez FreeMan Śro 09 Lip, 2008, w całości zmieniany 1 raz
auto: MINI Cooper S
silnik:: 1,6 supercharger
moc: 170km Pomógł: 115 razy Dołączył: 10 Sty 2007 Skąd: Warszawa Centrum
Ja mam fotel bez logo, ale opinie są tylko pozytywne.
Jedyny element na którym widać że fotel ma już pół roku to...
Poduszka pod uda która się troszeczkę zmarszczyła.
Poza tym wypas, nic sie nie przeciera nie rwie - więc chyba można polecić.
_________________ A można było jeździć francuzem całe życie...
auto: 106 GTi/Espace
silnik:: 1.6/2.0
moc: 130/140km Pomógł: 8 razy Dołączył: 11 Mar 2008 Skąd: Krk
FreeMan, ok! to podeślij info na pw jak już będziesz zdecydowany + cene i będziemy myśleć ........... tylko cholera nie wiem czy ten XL nie będzie za duży
a Ty nie masz przypadkiem RC a nie XL? fotke podpisales RC i S3
auto: espace i rs
silnik:: 175 i 265
moc: 175 i 265km Pomógł: 30 razy Dołączył: 22 Lip 2006 Skąd: P-no
matt napisał/a:
FreeMan, ok! to podeślij info na pw jak już będziesz zdecydowany + cene i będziemy myśleć ........... tylko cholera nie wiem czy ten XL nie będzie za duży
a Ty nie masz przypadkiem RC a nie XL? fotke podpisales RC i S3
pozdr. matt
w tzw miedzyczasie zamowilem fotel XL a sprzedalem RC.
p106rallye [Usunięty]
Wysłany: Wto 29 Lip, 2008
Widział ktoś może kiedyś na żywca taki fotel ???- http://www.allegro.pl/ite..._v_maxzone.html Chciałbym wiedzieć jak z jakościa jego wykonania w porówaniu do speedów.Niestety opis na aukcji jest z dupy,fotel nawet nie jest zwymiarowany.
auto: nie mam
silnik:: j.w
moc: w nogachkm Pomógł: 6 razy Dołączył: 18 Maj 2009 Skąd: Kraków
Wysłany: Pią 24 Lip, 2009
przymierzam sie do kupna kubła wpadł mi w oku bimarco ekspert ewentualnei kobra 2
doradzcie cos nie wiem czy to sie przyda ale mam 187 wzrostu i 90 kg wagi zdjecia nie dolacze
przymierzam sie do kupna kubła wpadł mi w oku bimarco ekspert ewentualnei kobra 2
doradzcie cos nie wiem czy to sie przyda ale mam 187 wzrostu i 90 kg wagi zdjecia nie dolacze
raczej miedzy expertem a futura wybieraj. Jak lubisz ciasno to expert, jak choc odrobine wygodniej to futura. Jak masz szerokie bary to tez futura.