auto: Peugeot
silnik:: 208 GTi
moc: podobno 230km Pomógł: 98 razy Dołączył: 05 Gru 2005 Skąd: zadupie
Wysłany: Nie 13 Lip, 2008
ok.. to czekam z utęsknieniem bo bardzo ciekawy jestem
_________________ when the flag drops the bullshit stops
.....action speaks louder than words....
AndrzejRU [Usunięty]
widzielismy wasze poczynania i po 3 OS'ach chyba byliscie 3 w klasie Marcelku
Marcel [Usunięty]
saxorulez napisał/a:
ok.. to czekam z utęsknieniem bo bardzo ciekawy jestem
napewno beda ciekawe zdjecia i widoczny CAT CAMS - mozesz byc dumny a jutro zmierze co trzeba i mocy przybywaj .... szukaj kolektora i musimy pogadac o szperze bo jak nawiazujemy walke w takiej specyfikacji to moze powalczymy o cos wiecej jak bedziemy mocniejsi
Jak ja zaczalem jezdzic to jebali mnie niektorzy ze jezdze po dziurach, ale to co wy tam macei to jakies przeprawowki chyba. Tak zniszczone samochody po glupim KJSie? Ehs niby fajnie ale koszta rosna niesamowicie.
.... szukaj kolektora i musimy pogadac o szperze bo jak nawiazujemy walke w takiej specyfikacji to moze powalczymy o cos wiecej jak bedziemy mocniejsi
szpera w kl 3ciej u nas to juz niestety podstawa, na krzysku sobie uswiadomilem jak wiele zalog w 3ciej w okregu warszawskim ma szpere:
- Tomalak
- Oracz
- Petrus
- Medna ostatnio zalozyl
- ten 180konny CRX ktory byl na Krzysku (kierowca narazie uczy sie auta, ale bedzie na pewno grozny)
- my czyli Grzeski
- no i Latos, nie chwali sie ale po tym jak to auto napedzalo sie na piaskach po pachy to jestem pewien ze ma szpere
w sumie 7 zalog w klasie - a i niegrzebanego silnika tez ze swieca szukac - bardzo ciekawie to wszystko zaczyna wygladac
Marcel [Usunięty]
Wysłany: Pon 14 Lip, 2008
ciekawie jak ciekawie ... niedługo w KJSach beda jezdzil tylko i wylacznie auta po PZMocie .... a to chyba nie jest dobre, zabija tych slabszych ktorzy zaczynaja i moze ich zniechecac wg mnie ....