auto: ...
silnik:: ...
moc: ...km Pomógł: 49 razy Dołączył: 16 Lut 2006 Skąd: Kraków
Wysłany: Wto 15 Lip, 2008
Scenik jak już pisałem fajne autko dla rodziny, zwróć na żywo uwagę na przedni zderzak, bo patrząc na zdjęcia, na każdym wygląda tak jakby przedni zderzak, razem z tą częścią na masce miał ciemniejszy odcień.
zwróć na żywo uwagę na przedni zderzak, bo patrząc na zdjęcia, na każdym wygląda tak jakby przedni zderzak, razem z tą częścią na masce miał ciemniejszy odcień.
ok, dzięki. Zwrócę na to uwagę.
Jak go oglądałem "na żywo" to nic nie zauważyłem, ale muszę przyjrzeć się bliżej.
Ten lakier, który jest na scenicu jest trochę "kameleonowaty" - w zależności od tego pod jakim kątem się na niego patrzy i przy jakim świetle to wygląda trochę inaczej. Jest szary, srebrny, wpada też trochę w błękitny. Może to właśnie kwestia padania światła.
auto: espace i rs
silnik:: 175 i 265
moc: 175 i 265km Pomógł: 30 razy Dołączył: 22 Lip 2006 Skąd: P-no
Wysłany: Wto 15 Lip, 2008
Loko napisał/a:
Scenik jak już pisałem fajne autko dla rodziny, zwróć na żywo uwagę na przedni zderzak, bo patrząc na zdjęcia, na każdym wygląda tak jakby przedni zderzak, razem z tą częścią na masce miał ciemniejszy odcień.
Andrzej ma racje. To lakier Beż Angora (a19) poczatkowo dostepny wylacznie na VelSatisie. Jest to lakier opalizujacy... czyli pod roznym katem padania swiatla zmienia delikatnie swoja barwe.