auto: saxofon
silnik:: 1.6 8v & 1.6 16v
moc: Za mało...km Pomógł: 7 razy Dołączył: 31 Sie 2006 Skąd: Podkowa Leśna City
Wysłany: Czw 17 Lip, 2008
tak szczerze to zaden mi nie podchodzi.
preluda wsumie 2 osobowa bo z tylu mozna tylko walizke polozyc.no i to jest honda
do forda mam awersje i nie uwazam,ze ten model jest udany.
z tych dwóch w ostatecznosci honda ktora nie skreca chyba,ze bedzie miala 4 ws
_________________ DOBRY SEX - można porównać do poślizgu na mokrej drodze, z którego wychodzi się bez najmniejszego szwanku. Serce w gardle, adrenalina, człowiek cały spocony, a na końcu szczerzy zęby jak idiota:)
ziom, to nie ma skręcać tylko mnie wozić do pracy. możesz na to popatrzeć z innej strony niż upalanie do upadłego półosi, opon i wypalanie setek litrów paliwa bez potrzeby?
znowu mi piszecie że nie jedzie. NIE MUSI! Pytanie jest o to co jest fajniejsze z punktu widzenia jazdy do pracy na luzaku. Ważne jest też to że Pralka w tej samej cenie będzie starsza.
auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
o fuck, tylko nie cougar! Jedzie czy nie, sypie się czy nie, nie ma to znaczenia przy jego wsiurskości...
silnik:: jest
moc: jestkm Pomógł: 167 razy Dołączył: 03 Cze 2007 Skąd: z dupy
jeśli samochód nei ma być superszybki, to wziąłbym mocno pod uwagę propozycję pcs'a. 406 kupe jest naprawdę łaaadny, mechanicznie mocno spokrewniony ze zwykłymi 406tkami, w miarę niekłopotliwy w eksploatacji.
auto: Fiesta R2
silnik:: 1.6 16v
moc: 170km Pomógł: 32 razy Dołączył: 10 Lip 2007 Skąd: Warszawa
Kondziu z tych dwóch to wybieram Hondę, jednak ładniej wygląda od Forda, a tylko na tym Ci przecież zależy.
ale chciałbym dodać, ze jezeli chcesz dupowóz, to tak jak Ci już mówiłem przez tel, kupiłbym na Twoim miejscu nową z salonu IBIZĘ !! 1.4 MPI klima, elektryka, 16 alu i inne pierdoły za 39.900.
_________________ DEEP HOUSE MUSIC | BEACH | SUN | PARTY