auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
Wysłany: Czw 17 Lip, 2008
o faken - czarne z czerwonym rantem - niech se jeszcze różowe śruby zapoda i naklejkę darling inside
silnik:: ...
moc: ...km Pomógł: 49 razy Dołączył: 16 Lut 2006 Skąd: Kraków
Wysłany: Czw 17 Lip, 2008
Waga to 8,9 kilo sztuka, wytrzymałość to tylko z opowieści, sam nie testowałem, ale słyszałem ze są pancerne. ET tak jakoś jak chrzanek podawał, mogę to sprawdzić po południu.
A no i producentem nie zawsze jest speedline, w jakimś tam okresie robiła je inna firma.
Sklaniam sie ku twierdzeniu, ze wytrzymalosc idzie w parze z masa i to wlasnie SMR sa mocniejsze. Mam w sumie 3 kpl takich i SPEEDLINE potrafia byc lekko skrzywione a SMRa krzywego nie widzialem
auto: ...bus
silnik:: jest
moc: jestkm Pomógł: 167 razy Dołączył: 03 Cze 2007 Skąd: z dupy
Wysłany: Śro 23 Lip, 2008
ade napisał/a:
a w partnerach??:D
widziałem kiedyś berlingo/partnera na tych felgach - wyglądał dość przyzwoicie, ale szału nie robił. Za to w nowszych pugach - np. 206, 307 robi się już kupa.