auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
Wysłany: Czw 24 Lip, 2008 [F] The Abandoned
The Abandoned (2006)
Marie, młoda producentka filmowa, która w dzieciństwie została adoptowana przez amerykańską rodzinę, wraca do swojej rodzinnej Rosji, po tym jak ciało jej biologicznej matki znalezione zostało w dość zaskakujących okolicznościach. Marie ma nadzieję, że odpowiedź na pytanie o to co mogło się stać, może znaleźć na opuszczonej farmie w górach, która należała do jej biologicznych rodziców. Marie dziedziczy posiadłość, jednak nikt nie chce jej tam zawieźć, bo wszyscy dookoła są przekonani, że miejsce oto jest przeklęte.
Ode mnie
Film nawet niezły. Można sie przestraszyć. Pomysł jak to pomysł w horrorach, troche głupkowaty. Gra tylko 6 osób w całym filmie.Ale jak sie jest samemu w domu z nowo poznaną koleżanką, i chcecie zeby sie do was przytuliła bo :
- kurwa, boje sie, przytul mnie ogierze
to się nadaje ...
auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
Wysłany: Pią 25 Lip, 2008
Wysłany: Sob 26 Lip, 2008
ej czerwony wez sam zedytuj swojego posta ([f] albo [dvd])