auto: Clio I,
silnik:: 2.0
moc: 260,km Pomógł: 40 razy Dołączył: 08 Cze 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Śro 30 Lip, 2008 jakie auto do lanserki ??
koledzy mam kolejny problem. Moj starszy brat lansator szuka auta do zabawy. Kupil sobie 320 d zle, audi TT zle. Pozniej wymyslil sobie Porsche boxtera z ktorego przez koszty serwisu go wyleczylem.
Teraz uparl sie na mercedesa CLK ktory moim zdaniem jest fatalny. W sumie to juz go chyba zamowil (auto z US). Ja go namawiam na cos innego.
Powiedzialem mu ze zrobie ankiete na forum i pokaze jak sie koledzy wypowiedza zeby zrozumial ze CLK to syf i alfonsowoz.
Please help
aha zapomnialem dodac, chodzi a coupe do lansu tak w przedziale 60/70 tyś PLN
Ostatnio zmieniony przez M Śro 30 Lip, 2008, w całości zmieniany 2 razy
auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
Wysłany: Śro 30 Lip, 2008
mogę napisać co kliknąłem, czy dopiero po zakończeniu?
też 350z kliknąłem, skoro już wszyscy piszą...
[ja bym takim bokami sadził, ale do lansu też się nada ]
Michał napisał/a:
mercedesem teraz to juz sie nie polansujesz ... nie te czasy. Musi być coś orginalnego.
Wyrwiesz R8 za ten hajs ? wątpie raczej
Mike ja to wiem ale wez kurwa tlumacz jemu nie mnie. Przysiegam wydrukuje to wszystko i mu dam do czytania. Ja mu tez mowie ze 350Z z 2006 roku to on mi gada ze za 4 lata to takiego nissana nikt nawet oblac nie bedzie chcial i go nie sprzeda, a merca to zawsze ktos kupi itd...
auto: XR2
silnik:: Kent 1.6
moc: nie wiadomokm Pomógł: 26 razy Dołączył: 11 Sty 2006 Skąd: Katowice
ja oddałem głos na 3 ale w tym przedziale cenowym i tak szału niema na jakiś profi lans . buda e46 więc już troszkę taki dziadek ale młode dzifk i tak robią wielkie woow
auto: Sitroen
Bad-i napisał/a:
Ja mu tez mowie ze 350Z z 2006 roku to on mi gada ze za 4 lata to takiego nissana nikt nawet oblac nie bedzie chcial i go nie sprzeda, a merca to zawsze ktos kupi itd...
a masz też jakąś rodzinę z miasta?
no dobra ale ja myslalem ze spokojnie mozna wymienic z 20 aut tej klasy.
ok robimy liste:
1. 350Z
2. BMW seria 3 coupe
3. MB CLK
4. S2000
5. porsche boxter
6. audi TT (to odpada bo takie sprzedaje)
7. audi A4 cabrio
8. lexus SC
9. ford mustang
10. mazda rx8
11. mitsubishi eclipse
Ostatnio zmieniony przez Bad-i Śro 30 Lip, 2008, w całości zmieniany 2 razy
auto: brak
silnik:: brak
moc: 1km Pomógł: 23 razy Dołączył: 24 Lut 2006 Skąd: Wch
8. Mazda RX 8
kilka razy bardziej lanserska niż mercedes wizualnie o niebo świeższa.
Mercedes- toż to jak nie ma znaczka amg na klapie kojarzy sie ze statecznym podstarzałym tatuśkiem, dobrze będzie w nim wyglądał tylko wtedy kiedy powie że pożyczył auto od ojca..