ja pierdziele .... wlasnie leci na HBO2 panowie jakas masakra .... napisali,ze dla dzieci i młodziezy ....
non stop pija ruska wódke, jedzą piguły, klną .... ćpajacy słon z kilogramami heroiny w dupsku i lapońska mafia mnie rozwalaja .... ja pierdole
Uwolnić słonia
Free Jimmy (aka Slipp Jimmy Fri) (2006)
Reżyseria: Christopher Nielsen
Scenariusz: Christopher Nielsen, Simon Pegg
Muzyka: Simon Boswell
Scenografia: Mikael Holmberg
Producent: Lars Andreas Hellebust
Gatunek: Animacja, Komedia
Produkcja: Norwegia, Wielka Brytania
Studio: Sarah Radclyffe Productions Limited
Czas trwania: 80 min.
Premiera światowa: 21.04.2006
Jest to historia krótkiego życia anty-bohaterów Roy'a Arniego (Woody Harrelson), Odda (Simon Pegg), Gaza (Phil Daniels) and Flea (Jay Simpson), któzy zostali przeniesieni do pracy z ulic miasta do Cyrku Stromowskiego. Atrakcją tego cyrku jest słoń Jimmy, który radość osiąga jedynie po narkotykowym koktajlu. Jednak Roy Arnie ma marzenie. Chce w przyszłości prowadzić swój własny cyrk i podbić świat. Jak powiedzieł swoim chłopakom - kluczem do sukcesu jest słoń Jimmy. Jednak pojawiają się trudności, gdy słoń ucieka z cyrku...
nooo ale to juz od paru miesiecy chodzi na hbo... dziwie sie w ogole ze to puszczaja, w sumie to zabardzo tam nic wielkiego sie nie dzieje. mocno pojebany film
Marcel [Usunięty]
Wysłany: Śro 30 Lip, 2008
jakos nie mialem okazji sie na to natknac .... dziwni mnie czemu puszczaja to o 20:30 i czemu jest napisane dla dzieci/mlodzieży bo jest Ostre troche podchodzi pod Transpoting