auto: ...
silnik:: ...
moc: ...km Pomógł: 49 razy Dołączył: 16 Lut 2006 Skąd: Kraków
Wysłany: Nie 18 Cze, 2006
JA myśle, że jest nas dużo dużo więcej, już pisałem w tym temacie,ze wogóle ale to wogóle nie interesuje mnie piłka i na całe szczeście, bo nie stresuje sie mistrzostwami, nie musze tracić czasu na ich oglądanie czyli same plusy
[ Dodano: Nie 18 Cze, 2006 ]
zawodnicy maja zakaz wc podczas meczu na MS
JIMEK [Usunięty]
Wysłany: Nie 18 Cze, 2006
to chyba tylko na tym forum administrator pozwala na spamowanie tematu o mistrzostwach postami 'nie lubie pilki bo jest gupia'. Tylko tu jeszcze sie do tego dołącza.... :zly2:
way to go... :605:
to chyba tylko na tym forum administrator pozwala na spamowanie tematu o mistrzostwach postami 'nie lubie pilki bo jest gupia'. Tylko tu jeszcze sie do tego dołącza.... :zly2:
way to go... :605:
Jimek - jak sam zauważyłeś, atmosfera na tym forum jest swobodniejsza - jakby rodzinna, wg mnie to dobrze i dlatego admin moze miec swobodniejsze podejscie przy luzniejszych - zwlaszcza nie hothaczowych topicach. (piekna polszczyzna nie ma co )
_________________ "...i w tym momencie nawigacja mówi mi : "ZRÓB ALTONENA", no to bach rekaw..." cytat dr. prof. CHRZANKA - santo subito!!!!
JIMEK [Usunięty]
Wysłany: Pon 19 Cze, 2006
psvts: no przeciez qrwa wiem!!!! tak jak bym nigdy jeszcze nie zartowal i byscie nie wiedzieli czy mozna sie czegos takiego po mnie spodziewac.... Jakos Michal chyba wie ze zartowalem...