Po pierwsze nie wiem gdzie się u wita, ale to pewnie później znajdę
ale od początku
Nie Badi - ta od dużych cycków nie miała brzydkich stóp, ale miała gigantyczne cycki - a ja takich nie lubię
Ta, Paweł był asystentką - taki łysy jeden
a Ty Badi pamiętasz jak zadzwoniłeś wołając o pomoc, ponieważ schlałeś się i wywieźli cię kumple na sycylię ... i sam w to wierzyłeś, a może opowiedzieć incydent z antyterrorystami hahaha
Tak jestem wspólnikiem anjas (czy jak on się tu nazywa)
auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
Wysłany: Czw 31 Lip, 2008
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
Wysłany: Czw 31 Lip, 2008
oooooooo grubo !!!!!!!!!
Cytat:
a Ty Badi pamiętasz jak zadzwoniłeś wołając o pomoc, ponieważ schlałeś się i wywieźli cię kumple na sycylię ... i sam w to wierzyłeś, a może opowiedzieć incydent z antyterrorystami hahaha
hahahah , byłem u badiego na delikatnym grylu w niedziele i taki kozaczek sie wydawał takie opowiesci o tym, o tamtym, a o sobie to nic nie powie MISTRZ
banda pijaków ( pieqt , nie omieszkami sie o ciebie spytać na następnym grilu, albo w ten weekend bo badi chce na miasto wyjsc ze mną )