auto: ...
silnik:: ...
moc: ...km Pomógł: 49 razy Dołączył: 16 Lut 2006 Skąd: Kraków
Wysłany: Sob 17 Cze, 2006
Jeśli chcesz iść w wygląd auta to ładuj morette na przód, przynajmniej będą orginalne, nie widziałem jeszcze saxo na takich lampach. No a jak Ci się one nie podobają to zostaw normalne i ewentualnie pomaluj środki na czarno.
auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
Wysłany: Sob 17 Cze, 2006
hbm są najładniejsze, na coś w stylu morette jestem z leksza napalony - mam stożek bezposrednio za reflektorem i po wydłubaniu jednego długiego miałbym fajny flow
Wysłany: Nie 18 Cze, 2006
zdecydowanie 2 lub seria bo 1 to wedlug mnie odpada i nadaje sie na www.wiejski...
auto: MZK KZK PKP
silnik:: zależy który
moc: jest w tobiekm Pomógł: 33 razy Dołączył: 09 Kwi 2006 Skąd: Katowice
Wysłany: Pon 19 Cze, 2006
Ja bym brał 2 jeżeli nie kosztuje dużo więcej od oryginału! Jezęli jest dużo droższa to wziołbym oryginały i tak jak napisał Michał zrobił je!
_________________ ...
JIMEK [Usunięty]
Wysłany: Pon 19 Cze, 2006
Michał napisał/a:
ja sam sobie tak lampy przerobiłęm zeby mieć czarny środek
prawda. nie wiem jak za dnia ale jak je widzialem to byly full kozak. od razu zwrocilem uwage....
Michal umialbys cos ciekawego zrobic z moimi tylnymi?