Witam wszystkich bardzo serdecznie.
Czy zderzak tylni w Clio Sport 2 ph 1 jest taki sam jak w "zwykłym" Clio? Niedawno kupilem Sporta niestety z wiesniackim zderzakiem,i chcialbym go zmienic na seryjny.
Pozdrawiam
auto: 106 S16, Willy
silnik:: TU5J4 1.6 16V
moc: 168km Pomógł: 18 razy Dołączył: 16 Wrz 2007 Skąd: Warszawa
Wysłany: Wto 05 Sie, 2008
W PH2 Sport jest inny. W PH1 chyba tez.
_________________ "If in doubt, flat out." - Colin McRae
rabarbar [Usunięty]
Wiem ze ph 2 jest inny ale w ph1 na zdjęciach wygląda podobnie.
TOXIC [Usunięty]
jest szerszy (aby spasowac sie z powiekszonymi blotnikami) ma inny grill z przodu (bardziej kanciaty) i ma wloty pod powietrza pod reflektorami ktore zachodza na listwe ozdobna to tak w skrocie
Jak kupiles to srebrne z nakladkami na blotniki to szykuj sie na wymiane takze blotnikow, bo nawet jak kupisz zderzak to nie bedzie on pasowal do blotnikow (o nadkolach juz nie wspomne bo to rarytas )
rabarbar [Usunięty]
Wiem jak wygląda przedni,bo ten mam seryjny.Mi chodziło o tylny.Tak kupilem srebrne,ale żadnych nakładek nie miałem,a nadkola faktycznie mam do wymiany
TOXIC [Usunięty]
Wysłany: Śro 06 Sie, 2008
sorka nie doczytalem, i tu zupelnie inna odpowiedz, z moich obserwacji wynika ze jest dokladnie taki sam
rabarbar [Usunięty]
Wysłany: Śro 06 Sie, 2008
Dzięki.W takim razie dzisiaj kupuje zderzak bo na ten co mam to patrzec nie moge,wstyd mi fote gdziekolwiek wrzucic
pozdrawiam