Wiem że większość tutaj słucha manieczek albo DJ w Placie ale może jednak jest jakaś czarna owca - będę dziś na koncercie na Gwardii, gdyby ktoś się wybierał to znacie numer tel.
auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
Wysłany: Czw 07 Sie, 2008
kondziu, wez dobre pogo pierdolnij i i poliż tłuste herusie jakiemuś metalowi. Moze wyrwiesz jakąś laske +200 kg z napisem na cyckach VEJDER - HEJTER
Iron Maiden dobra muza ... kiedyś słuchałem ale przezuciłem sie na lepszą
auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pią 08 Sie, 2008
a ja uwazam, ze nie trzeba byc brudasem, pogowac i miec dlugich wlosow zeby sobie posluchac na zywo zelazowego zespolu..
a nawet powiem wiecej! dobrze! dobrze sie dzieje, ze ludzie traktuja muzyke jako rozrywke, a nie przynaleznosc do, podkreslam, zamknietej grupy spolecznej do ktorej maja wstep tylko ludzie z gory okresleni ( jak w Placie )
takze fajnie, ze sa brudasy, fajnie, ze sa staruszki i fajnie, ze sa laski z cycuszkami.
_________________ Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba.
a ja uwazam, ze nie trzeba byc brudasem, pogowac i miec dlugich wlosow zeby sobie posluchac na zywo zelazowego zespolu..
Myślę podobnie, ale porównując wczorajszy koncert do trzech koncertów IM, na których dotąd byłem, to ten zastanie w pamięci m. in. przez publikę (metalowcy i nie metalowcy, japonki, białe ciuszki, polarki, młodzi i starsi, rodzice metalowcy z dziećmi itd.). Musiało być inaczej, bo na tym koncercie było aż 29 000 ludzi.