auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
Wysłany: Nie 27 Lip, 2008
ubaw jest nielichy, fakt.
...a oto sam Maliniak:
silnik:: ...
moc: 280km Pomógł: 63 razy Dołączył: 29 Mar 2006 Skąd: olkusz
Wysłany: Pon 28 Lip, 2008
czemu bart patrzy w prawo na lewym zakrecie?
co to za 205 na wystajacych kołpakach?
maliniak
co to za clio?
greg palił kapcia?
loko nowa krzynia dala takie efekty czasowe?
i najwazniejsze pytanie GDZIE DO CHUJA JEST PUG'MI ?? Hęę
sliczne fotki
auto: ...bus
silnik:: jest
moc: jestkm Pomógł: 167 razy Dołączył: 03 Cze 2007 Skąd: z dupy
Wysłany: Pon 28 Lip, 2008
michool_vt napisał/a:
czemu bart patrzy w prawo na lewym zakrecie?
co to za 205 na wystajacych kołpakach?
maliniak
co to za clio?
greg palił kapcia?
i najwazniejsze pytanie GDZIE DO o jejku jejku!!! JEST PUG'MI ?? Hęę
sliczne fotki
odpowiadam na pytania, na które znam odpowiedzi:
1. obserwuję trasę kilka zakrętów do przodu
2. były 2 205tki, obie grubo dłubane stylistycznie
3. maliniak to człowiek legenda, dzieci się będą o nim za 20 lat w szkołąch uczyły
4. clio jeździły 2: dyzel 65KM i sport (obecnemu właścicielowi poprzedni powiedział, że ma 200KM ),
5. greg za wiele nie pokazał, lansował się w ciemnych okularach w strefie serwisowej,
6.
7. 205 mi się schromolił się i nie przyjechał
auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
Wysłany: Wto 29 Lip, 2008
michool_vt napisał/a:
i najwazniejsze pytanie GDZIE DO o jejku jejku!!! JEST PUG'MI ?? Hęę
W Piątek wieczorkiem (jak chciałem zabrać puga do domu) zaobserwowałem brak ładowania. Najpewniej pierdoła zupełna, kabel pobudzający alternator, ale już miałem koorwę i zmęczony byłem, więc pojechałem do dom, a na wyrazów przybyłem na prawym
moc: 280km Pomógł: 63 razy Dołączył: 29 Mar 2006 Skąd: olkusz
aaaa to juz rozumię wszystko, dzieki w sobote spot w kraku albo myslenicach (qbus podrzuc jakas miejscowke z miejscem na ewentualnego grilla + piwkowanie) abo cos
auto: ...
moc: ...km Pomógł: 49 razy Dołączył: 16 Lut 2006 Skąd: Kraków
michool_vt napisał/a:
Efektów czasowych nie ma więc nie mogła ich dać skrzynia Zrobiłem czas o 0,07 s lepszy od tego który zrobiłem przy pierwszej wizycie na wyrazowie , wiec to żadna różnica. Generalnie powinno być deko szybciej, ale akurat na wyrazowie nie pasuje mi taki układ skrzyni w ogóle ale to w ogóle, na dojściu do jednego zakrętu nie bardzo wiadomo co robić czy wbić 3 czy pojechać na odcince, niestety na odcince sie chwile jedzie tracąc czas, a jak się wbije 3 to właściwie nie wiadomo jak i gdzie potem zrzucić na 2 i też marnie to wychodzi.
A co do spota to trochę lipna data, jeśli będzie w sobote 2 sierpnia to mnie niestety nie będzie.
auto: Clio szrot
silnik:: F4R 730
moc: 155km Pomógł: 72 razy Dołączył: 24 Maj 2007 Skąd: z Zakrzowa
Wysłany: Śro 30 Lip, 2008
michool_vt napisał/a:
aaaa to juz rozumię wszystko, dzieki w sobote spot w kraku albo myslenicach (qbus podrzuc jakas miejscowke z miejscem na ewentualnego grilla + piwkowanie) abo cos
co gdzie kiedy w jakiej formie?? bedzie upalanie czy tylko chlanie?? na imprezę przybywamy w pojedynke czy zabieramy ze sobą dziewczyny, zony, kochanki, dzieci... znajome dziwki, przyjaciół z klubu calibry??
Na twoim miejscu zaczął bym zważać na ton , którym się do mnie zwracasz. Nie piliśmy razem wódki , i nie jestem twoim kolegą spod sklepu żebyś używał wobec mnie takich słów .