auto: ...bus
silnik:: jest
moc: jestkm Pomógł: 167 razy Dołączył: 03 Cze 2007 Skąd: z dupy
Wysłany: Sob 16 Sie, 2008 [s] silnik XU10J4
znajomy ma takie coś do sprzedania, gość solidny, więc nie ma się czego obawiać.
głowica od 1,9 mi16 ładnie zrobiona z nowymi popychaczami (16x55zł)
dół oryginał od 2,0 16v 155KM
przebieg dawcy 120tys
wszystko rozebrane, pomierzone i poskładane na nowych dobrych częściach
przejechane powiedzmy 100km po zlożeniu
Wady
- brak 1 wałka w głowicy (miałem ale powiedzmy że pożyczyłem na wieczne nieoddanie)
- 1 świeca się ciężko wkręca i wykręca (trzyma ale na bank przy 1 czy 2 wymianie świec trzeba będzie gniazdo świecy zrobić
auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
Wysłany: Pon 18 Sie, 2008
gość przygotował ten silnik rewelacyjnie, ogólnie ma podejście bardzo słuszne, więc - w razie problemów - for szur będzie w stanie pomóc, a cena jest śmiesznie niska, więc to zajebista opcja!
...Bart - to 2.0, nie 1.9...
silnik:: jest
moc: jestkm Pomógł: 167 razy Dołączył: 03 Cze 2007 Skąd: z dupy
Wysłany: Śro 27 Sie, 2008
zając, kurde, chłopie!
UMYJ tego zetiksa!
zajac [Usunięty]
Wysłany: Śro 27 Sie, 2008
bart zeby nie smiecic w temacie.. zx stoi i gnije... bo nie mam zasr...go kola pasowego dwumasowego do napedzania alternatora ...
KTOKOLWIEK WIE JAK TO NAPRAWIC GDZIE TO REGENERUJA ITP ... HELP .. bo juz pol roku mi auto stoi ..
Jak zrobie to .. to obiecalem mu myjnie bikini ... i nowe oponki