auto: Honda Z50R
silnik:: 50
moc: 3km
Wysłany: Wto 19 Sie, 2008 HONDA upgrade
Cześć dziewczyny
Chwile mnie tu nie było bo miałem focha za to, że automat skasował moje konto... No cóż, z niebieskiego stałem się nijaki ale to bynajmniej nie temat na tego posta.
Do rzeczy - dorastam do zabrania się w końcu do zupgradeowania mojej Hondziny "prawie-hothatch" Concerto d16z2. Decyzja tak naprawdę jest podjęta. Chcę na wstępie uciąć wszelkie dyskusje co do typu silnika, który chcę tam ewentualnie zamontować - będzie to B16B. Inna rozważana opcja to kompressssor do d16z2.
Zaczynam od szukania za wielką wodą nowego serducha i tu chciałbym poprosić o wsparcie naszych Hondziarzy:
- o namiary na rozsądne źródła,
- o info, co powinno znaleźć się w kupowanym zestawie, żeby później sie nie pociąć szukając brakujących części.
Pozdro!
/zmodyfikowano po spocie
Ostatnio zmieniony przez Karaś Nie 31 Sie, 2008, w całości zmieniany 1 raz
auto: BMW Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Gru 2005 Skąd: Kraina Grzybów
Wysłany: Wto 19 Sie, 2008
Cos ich strona kuleje... wczesniej dzialalo.
Prosze o cierpliwosc.
W takim razie jeszcze trzeba ogarnac sprawe hydraulicznego sterowania sprzeglem poniewaz
zapewne masz linkowe.
No i jak 4g to kwestia czy pasuje jak ulał czy bedą kombinacje z łapami.
Jesli chcesz to zamowie Ci od razu zestaw do konwersji do obd1 i bedziemy mogli od razu to cudo wystroić zeby na dziendobry smigało jak złe.