auto: MINI Cooper S
silnik:: 1,6 supercharger
moc: 170km Pomógł: 115 razy Dołączył: 10 Sty 2007 Skąd: Warszawa Centrum
Wysłany: Śro 20 Sie, 2008
No ziom...
Albo kup sam, przewiąż wstego podstaw pod domem, zrób event pt wielkie wręczenie samochodu niespodzianki, albo daj jej ta kapuste...
Bo teraz to próbujesz zrobic tak jak chcesz ale zeby Aga jeszcze była zadowolona, a widze że tak sie nie da bo wszystko co ty zaproponujesz jest "be" ...
_________________ A można było jeździć francuzem całe życie...
auto: Clio I,
silnik:: 2.0
moc: 260,km Pomógł: 40 razy Dołączył: 08 Cze 2006 Skąd: Warszawa
zaraz zaraz czytamy dokładnie i ze zrozumieniem....... napisałem przecież gdzies chyba na poprzedniej stronie ze jak dostala fotke 3ki to powiedziala ze sliczna
a ze mnie się śmialiście że nie mogłem się zdecydować...
kusiu_vts [Usunięty]
Kurcze jak juz wszystko o czym myślałem jest na nie to może jeszcze SAAB 93 AERO. Wygląda niesamowicie i w dizlu ma 180km wiec chyba bedzie kopał po jajcach
Tu mam takiego z allegro 1000km przebiego (czytaj nówka) na gwarancji do marca 2010 poniżej 100k i zostaje 20tysi na rozdysponowanie w swoje zabawki
auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
Wysłany: Czw 21 Sie, 2008
spokojnie, bez stresu - jeśli coś nieteges - masz mnie w rezerwie