Wysłany: Śro 21 Cze, 2006 Jak bedziecie szukac clio sport to uwazajcie
na ten egzemplarz...
Witam
Podjechalem do ASO na Modlinskiej po wycene kilku czesci i zobaczylem sporta na parkingu, troche go obejrzalem i kilka szczegolow mnie zaciekawilo:
- jasna tapicerka, jasne fotele
- zegary od zwyklego
- deska zwykla
- blotniki zwykle
- zderzak zwykly
- brak progow
- zawieszenie nie jest od 2.0
- skrzynia chyba tez
- hamulce 259 zamiast 280mm przod
- silnik to tez nie 2.0
Co mial:
- ksenony
- znaczek 2.0 16v
- tarcze z tylu
Nie byl na sprzedaz, ale mysle ze doprowadzenie go do oryginalu moze byc nie oplacalne
Fotki z telefonu wiec prosze o wyrozumialosc
Ale jedna rzecz mnie zastanowila, ma oslony na tarczach z tylu, dobra sprawa, ja nie mam. Jak jest w innych?
auto: -
silnik:: 0.0
moc: 000km Pomógł: 38 razy Dołączył: 20 Gru 2005 Skąd: z polecenia
Wysłany: Czw 22 Cze, 2006
Gotti napisał/a:
Można wiedzieć u kogo kupiony?
Nie wiem czy znasz ten zlom bo on przewaznie nie ma nic ciekawego i glownie starsze nie ciekawe samochody. Jest tak troche schowany w St. Gallen, czyli nie daleko mnie. Od czasu do czasu znajdzie sie u niego jakies clio 16v, williams lub sport. Kazalem mu do mnie dzwonic jak czasem jest cos takiego, przez ostatnie pare lat ja wykupilem u niego wszystkie 16v i williamsy Sport'a jeszcze nigdy nie mialem :567: Daj kiedys znac jak bedziesz w CH to walniemy razem runde po zlomach!
H. Schlegel AG
Oberschachenstr. 11
9016 St. Gallen
Tel: 071 2881333
[ Dodano: Czw 22 Cze, 2006 ]
Niemy napisał/a:
a mocno rozbity?
wrzucaj foty, obadamy
Ziom, nie widzialem go jeszcze na oczy. Moj stary go znalazl i pytal co z tym zrobic
Wiem tylko ze jest bity po dachu i karoseria cala krzywa. Srodek (nawet airbagi) dobre, oprocz czesci dachu od slupkow. Silnik, skrzynia, chlodnice oraz zawieszenie nie tkniete. Mam zaklepana cala druga pusta bude, wiec nic prostszego jak to przezucic.
Mam go zabierac w pon., wiec wrzuce jakies fotki.