troche daleko jak dla mnie... z mojego Targowka
ja mam kolo siebie reczna za... 12PLN najpierw --> Karcher potem duzoo piany to juz recznie znowu Karcher i suszenie to zera. z hydro czy termo :566: woskiem ok 20
szkoda ze nie mam warunkow zeby samemu myc autko to jest for sure! najlepsza myjnia na swiecie!
Ja też mieszkam w domu, ale mam takich zajebistych sąsiadów moherowych emerytów, którzy mają gorącą linię ze strażą miejską i jak tylko ktoś myje samochód na podwórku to po nich dzwonią... Tacy motyla noga ekolodzy :560:
A jak sami motyla noga palą w piecach jakieś opony, albo wylewają szambo na własne podwórka to jest OK.
Tragedia...
No właśnie nie - przepisy ekologiczne - i to mnie wkurza!
Żeby myć samochód musi być zamknięty obieg wody czy coś takiego.
Przez 10 lat myłem i było ok, ale się pozmieniało :565:
auto: MZK KZK PKP
silnik:: zależy który
moc: jest w tobiekm Pomógł: 33 razy Dołączył: 09 Kwi 2006 Skąd: Katowice
Wysłany: Czw 22 Cze, 2006
Ja bym zrobił coś z sasiadami! np. :573:
_________________ ...
JIMEK [Usunięty]
1. PANOWIE ! troche Wam sie cos zboczylo! chwile czlowiek nie wejdzie na forum juz porzadek szlag trafil... kurde ale jestem zly
2. Oczywiscie myjnia jest RECZNA!!! O automatycznej bym nie pisal. Jak napisalem na inne jezdza ci ktorzy swoich aut nie lubia!
3. Ustalilem z wlascicielem ze najlepszy i sprawdzony sposob to # rejstr.
708523 <- to jest numer gg ktory mam ale prawie wcale nie uzywam. Ci ktorzy sa zainteresowani znicha - wysylac mi tam swoje numery blach...
mam nadzieje ze sie pomysl podoba.
pozdr.
Ja też mieszkam w domu, ale mam takich zajebistych sąsiadów moherowych emerytów, którzy mają gorącą linię ze strażą miejską i jak tylko ktoś myje samochód na podwórku to po nich dzwonią... Tacy motyla noga ekolodzy :560:
auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
Niemy - jestem z Toba
ja place za myjke 16 i daje tipa z zewn nie lubie myc auta a w srodku owszem i to zawsze robie sam - takze rozumiem o czym mowisz
_________________ Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba.
chayenne [Usunięty]
ja tez chce znizke, ale jeszcze numerow blach nie znam... jutro pewnie poznam...
Niemy - jestem z Toba
ja place za myjke 16 i daje tipa z zewn nie lubie myc auta a w srodku owszem i to zawsze robie sam - takze rozumiem o czym mowisz
a ja przeciwnie-lubie myc z zewnatrz, a mycie wew przewaznie zlecam komus nieodplatnie
auto: ...
silnik:: ...
moc: ...km Pomógł: 49 razy Dołączył: 16 Lut 2006 Skąd: Kraków
Ja też lubie mys autko z zewnatrz i wewnatrz, i wcale nie trzeba mieszkać w domu, żeby móc to spokojnie robić, wystarczy mieć na osiedlu myjke osiedlowa