pewnie Kutyna - z tego co pamiętam
a było przecież o nim w TVN Turbo jak ludzi robi w chuia
ktoś miał problem chyba właśnie z naprawą powypadkową
idz na ostro z nimi, kilka minusów już się im uzbierało pewnie, może warto zwrócić się do Renault Polska
auto: RSf1 R26
silnik:: 2.0T
moc: 228km Pomógł: 4 razy Dołączył: 28 Paź 2007 Skąd: Warszawa
Wysłany: Czw 28 Sie, 2008
lenny napisał/a:
r26 - napisz cos sie wykluło nt. megany... i ktory salon...:)
juz jakis czas temu marcel zauważył że jedna z szyb w megance jest z 2006 roku- olałem sprawe. jednak gdy chciałem sprzedać r26, koleżka z komisu sprawdzajac lakier powiedział ze lewy tylni bok ( tam gdzie jest ta parszywa szyba z 2006 roku) jest mocniej polakierowany - ma wiekszą warstwe lakieru- byłem u Freemana i tylko to potwierdził. Nie odpuszcze skur. trzeba to wyjasnic.
nie wiem jakie mam szanse ale jak to powiedział PITT
PiTT napisał/a:
pewnie Kutyna - z tego co pamiętam
a było przecież o nim w TVN Turbo jak ludzi robi w chuia
ktoś miał problem chyba właśnie z naprawą powypadkową
idz na ostro z nimi, kilka minusów już się im uzbierało pewnie, może warto zwrócić się do Renault Polska
wiec musze powalczyć.
A Lancerek niestety idzie na sprzedaż- jeszcze tylko koleżanke zawiezie do ślubu i bedzie for sale
_________________ R26 jak ktos chetny to zapraszam.
cena do negocjacji
fatalna sprawa... trzeba być skurwielem, żeby opchnąć walone auto jako nowe.. warto może jakiś art. napisać, redaktorzy z wp czy onetu na pewno będą zainteresowani, wystarczy że podeślesz im ekspertyzę jakąś...
_________________ "...i w tym momencie nawigacja mówi mi : "ZRÓB ALTONENA", no to bach rekaw..." cytat dr. prof. CHRZANKA - santo subito!!!!
auto: Clio I,
silnik:: 2.0
moc: 260,km Pomógł: 40 razy Dołączył: 08 Cze 2006 Skąd: Warszawa
dzizas to jest masakra serio...... teraz odbierajac auto z salonu trzeba tak samo sprawdzac jak uzywke.
Malo razy odbieralem nowe auto z salonu (w sumie to tylko sluzbowe 2x) - dali kluczyki, podpisalem papiery i nawet nie patrzylem czy mam to co chcialem
auto: RSf1 R26
silnik:: 2.0T
moc: 228km Pomógł: 4 razy Dołączył: 28 Paź 2007 Skąd: Warszawa
Bad-i napisał/a:
nawet nie patrzylem czy mam to co chcialem
do teraz też tak robiłem.
bart napisał/a:
obawiam się, że po takim czasie ciężko będzie cokolwiek dilerowi udowodnić.
licze tylko na to ze tego lakieru zaden wujek Heniek nie potrafi nałożyć, a po nr VIn można sprawdzic czy samochód był lakierowany w ASO. Zobaczą, że nie miałem żadnej przygody z lakierem to niech wypier...
no i że Kutyna ma już problem z TV i bede chcieli to po cichu załatwić.
Zresztą zobaczymy
_________________ R26 jak ktos chetny to zapraszam.
cena do negocjacji