Ja się wybieram a Wy ? to tylko 10km w tempie spacerowym
31.08.2008 r. – tego dnia o godzinie 17.30 w Warszawie rozpocznie się Nike+ Human Race – bieg na dystansie 10 km, dający biegaczom z całej kuli ziemskiej możliwość współzawodniczenia jednego dnia. Nike+ Human Race odbędzie się jednocześnie na kilku kontynentach, w 25 miastach, w tym min. w Los Angeles, Nowym Jorku, Londynie, Madrycie, Paryżu, Istambule, Warszawie, Melbourne, Szanghaju, Sao Paolo i w Vancouver. Biegacze biorący udział w imprezie w każdym z miast będą mogli również uczestniczyć w koncertach muzycznych, na których wystąpią popularni artyści z danego kraju.
Ja wczoraj zrobiłem sobie 5 sprintów po 30s tak na 90% przy ostatnim tętno dobiło mi do 196 uderzeń. Bogato (jak na mnie) Dzisiaj przerwa i w piątek zrobię sobie taki mały maratonik już normalnym tępem. Nie chciałbym być ostatni w tym biegu chociaż wiem, że nie to się liczy
auto: Civic / Copen
silnik:: b16a
moc: 167 KMkm Pomógł: 2 razy Dołączył: 03 Gru 2005 Skąd: Warsaw city
Wysłany: Pon 01 Wrz, 2008
Bardzo fajna iniciatywa, wczoraj akurat rowerem jezdzilem i widzialem ostatniego zawodnika, a raczej zawodniczke. Pani troche ciala miala, wiec szla wolnym krakowiem a 3m za nia, radiowozy i ludzie z oblusgi jadacy 2km/h
_________________ STICAR.pl - Grafika samochodowa
"I couldn't repair my brakes so i made my horn louder"