auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
Wysłany: Pią 29 Sie, 2008
zając ale ty troche nie myślisz.
Auto stoi nie uzywane, traci ciągle na wartości. Pozatym, ok niby za 4 oddasz ale teraz sobie zadaj pytanie czy go szybko pchniesz ?? bo jak będziesz rok sprzedawał to rok będzie tracił na wartosci... bez sensu.
chyba lepiej to kupić i jedzić niż samochód ma stać i gnić .Teraz to dopiero ty tracisz jak nim nie jedzisz ...
auto: ...
silnik:: ...
moc: ...km Pomógł: 49 razy Dołączył: 16 Lut 2006 Skąd: Kraków
Wysłany: Pią 29 Sie, 2008
zajac napisał/a:
i prosta odpowiedz...
auto warte ile ? w tym stanie ogolnie moze 4 mi ktos by dal ...
khm.. mimo ze wyznaje zasade ze uzywane to juz mam .. to jakos boli troche nie ?:)
Cena jest duża, ale bez przesady, nie wyobrażam sobie żeby auto stało pół roku, u mnie też kiedyś padło koło pasowe i orgyginał kosztował ok 500 zł, i gdyby nie to ze na drugi dzień znalazłem używke to z bólem, ale bez wyjścia musiał bym je kupić. Jak auto dłuzej postoi to się wpędzisz w jeszcze wieksze koszty niż cena tego koła, tarcze będą do wymiany, nowe tarcze to i nowe klocki, pewnie połowa gum zalanych płynami się podda itd.