Ja właśnie jestem na etapie testowania nowej przeglądarki od Google.
Jedną z lepszych opcji wydaje się być to ze każde okno jest traktowane jako osobny proces .
Po pierwszych 10 minutach sprawia bardzo przyjemne wrażenie.
auto: ...
silnik:: ...
moc: ...km Pomógł: 49 razy Dołączył: 16 Lut 2006 Skąd: Kraków
Wysłany: Śro 03 Wrz, 2008
Ja się jarałem chromem, przeglądnąłem ten cały komiksik. Generalnie to co robi google ostatnio bardzo mi się podoba, stary dobry gmail, nowa genialna strona startowa igoogle na której wszystkie potrzebne mi informacje mam od razu po starcie przeglądarki i wszystkie te inne zdjecia, dokumenty, smenty
Więc zajarany chromem czekałem na 20 kiedy miała być pierwsza publikacja, trochę się przeciągnęło, ok już jest, ściągam, instaluje odpalam działa, wpisuje adres stronki i pach "google chrome się schromolił, czy uruchomić ponownie" myślę sobie no ładny początek w komiksie było napisane, ze ma być stabilniejsza, jak padnie jedna karta to tylko ona się wyłączy a tu od razu pada całość, ale nie zrażony uruchamiam ponownie znów wpisuje adres i znów pach "google chrome się schromolił, czy uruchomić ponownie" i tak w kółko, za nic w świecie nie chce to u mnie działać, więc jak na razie skończyła się moja bardzo krótka przygoda z chromem.
z tego co widzę to jest wersja beta więc nie rozumiem po co to instalować? z punktu widzenia klienta - nie mam zamiaru za darmo testować dla googla jego produktu.
auto: 106 S16, Willy
silnik:: TU5J4 1.6 16V
moc: 168km Pomógł: 18 razy Dołączył: 16 Wrz 2007 Skąd: Warszawa
eM napisał/a:
Szkoda ze zarzucili prace nad systemem operacyjnym wlasnym - ale jak domyslam sie tutaj byla zapewne jakas ugoda z microsoftem.
Kijem przez szmatę bym tego nie dotknął. Google zasysa wszystko co chce, to ich działalność. Nie lubię tego, mimo to korzystam z google i gmaila czasem. Gdyby był OS, to gnidy by zassały i zeskanowały wszystko co masz na kompie, a potem ładnie to sprzedali albo dopasowali Ci reklamkę na dzień dobry
każdy mail na gmailu jest pieknie zeskanowany i skopiowany, a obok masz takie reklamy, jak kontent w mailach.
auto: BMW Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Gru 2005 Skąd: Kraina Grzybów
Myslisz ze Microsoft robi chociaz troszke inaczej?
To sa normalne praktyki w obecnym swiecie,
przeciez google nie dałby Ci 10GB konta email za darmo.
Wyobraz sobie taka sytuację, idziesz do pierwszego lepszego providera i mowisz
"Chcialbym 10GB konto email za darmo"