Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Poczta   Rejestracja   Zaloguj   Album

Poprzedni temat «» Następny temat
[I] Red Bull X-Fighters w Warszawie
Autor Wiadomość

FreeMan 
gryżli
FreeTataMan

auto: espace i rs
silnik:: 175 i 265
moc: 175 i 265km

Wysłany: Sob 06 Wrz, 2008   

Stacho napisał/a:
O której wogóle zaczyna się impreza ?

o 17:00 sa wejscia a start imprzy podobno od 20:00.
Stacho Ty lepiej sprawdz program televizyjny....

Rudello 
Nazywam się Bond...

auto: clio sport
silnik:: 2.0
moc: 171km

Wysłany: Sob 06 Wrz, 2008   

Ja mam chyba B1

Marcel
[Usunięty]

Wysłany: Nie 07 Wrz, 2008   

YEEEEH było wg mnie MEGA .... najlepszy był freestyle i Time&style czy jakos tak - Mistrz, a Trevis Pastrana jest po prostu niesamowity ...

niesamowicie to zbudowali podobno ok półtora miesiąca to trwało i 500 wywrotek piachu specjalnie przywieźli, żeby zbudować "hopy". Osobiście kibicowałem Rebeaud, ale musiał uznać wyższość poźniejszego zwyciezcy .... szkoda, że nasz rodak nie zaliczył "skoku wzwyż" i odpadł juz na dzień dobry na 7m.

ogolnie super przeżycie - mam kilka filmów ale raczej słabej jakości - jutro wrzuce ;)
Ostatnio zmieniony przez Marcel Nie 07 Wrz, 2008, w całości zmieniany 1 raz  

M 
HEJTER
ZJEBYWACZ TEMATÓW

auto: BMW

Marcello zapewne sie nie da opisac tego za pomocą najlepszego filmu :)

FreeMan 
gryżli
FreeTataMan

auto: espace i rs
silnik:: 175 i 265
moc: 175 i 265km

no ja mam troche odmienne zdanie niz Marcel. Dla mnie bylo srednio ze wskazaniem na slabo. Impreza przecietna glownie przez kiepska ogranizacje, starsznie im sie ze wszystkim schodzilo.

Oczywiscie Pastrana jest klasa sama dla siebie, zawsze jedzie na 100% , ale reszta teamu, sie nie wysilala.

saxorulez 
aka petrolhead

auto: Peugeot
silnik:: 208 GTi
moc: podobno 230km

Na mnie najlepsze wrażenie zrobiło speed and style.. w wykonaniu Travisa po prostu mistrz.
Ale komentarze były mocno słabe i dziwnie długie były te przerwy tak jak by nie do końca było wszystko dogadane.

Rozwalił mnie tekst komentatorów:

- Travis wziął czyjeś dziecko! Pocałował je! Wspaniały Travis

oraz

- Zawodnik nazywany jest czarnoksiężnikiem z krainy OZ, ciekawe dlaczego przecież on pochodzi z Australii wiec powinien być czarnoksiężnik z krainy knagurów

.....action speaks louder than words....

r26rulez 
1234567890

auto: RSf1 R26
silnik:: 2.0T
moc: 228km

Marcel 08 napisał/a:
500 wywrotek piachu specjalnie przywieźli, żeby zbudować "hopy".

pamietam jak mowili ze przy budowie stadionu narodowego najwiekszym problemem bedzie wywiezienie tyle ziemi.

no to teraz maja o 500 wywrotek wiecej :)

Marcel
[Usunięty]

FreeMan napisał/a:

Oczywiscie Pastrana jest klasa sama dla siebie, zawsze jedzie na 100% , ale reszta teamu, sie nie wysilala.

wg mnie nie wysilił sie Ogłaza .... ale reszta wydaje mi się dawał rade .... moze nastawienie moje było inne od waszego .... co do komentatrów i tak wg mnie starali sie ciut rozpalić publicznosc, bo nie ma co ukrywac, ze nie jestesmy przyzwyczajeni to tego typu imprez jak również do spotykania sie w tak duzym gronie ....

Marcel
[Usunięty]

niestety filmy z telefonu sa tragiczne 320x240 z zoom'em porażka ....

RedBull X-Fighters Warszawa - Otwarcie
http://pl.youtube.com/watch?v=PmGqIeR2ttM

speed and style Trevis vs Mat - wg mnie najlepszy przejazd wieczora
(szkoda,ze nie w dobrej jakosci ale warto obejrzec dzis chyba TVN Turbo albo 20.09 jest retransmisja)
http://pl.youtube.com/watch?v=fF-9sxREmVs

RedBull X-Fighters Warszawa - Zakończenie
http://pl.youtube.com/watch?v=F7cq93XmFGM

Greg 
sushi nori

auto: 106 S16, Willy
silnik:: TU5J4 1.6 16V
moc: 168km

anjas napisał/a:
Greg napisał/a:
Byłem na RBXF w Madrycie dwa razy (2007 i 2007) oraz w Slane (Irlandia) w tamtym roku

czyli już od 3 lat nie opuszczasz żadnei imprezy w tym klimacie ;) :D

literówka - miało być 2008. ;D

ps napisał/a:
Ej, jak wyszedles na chwile i wrociles to sie nie liczy jako dwa razy! :D

;D

Było cool - trochę w step-up i quarterpipe jam im sie nie zgrało, ale cóż - takie sa prawa dużych imprez, zmienia się coś co chwilę. Bartek Ogłaza z palcem w tyłku skacze takie wysokości, widać to nie był jego dzień.

After był cool - pozdro dla spotkanego tam Rudella. :P

Jakarti 
bzuuummmmmmmmmmmm

auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km

sztuczne ognie widzialem z balkonu ;) ) a pozniej poszedlem pić ;) )
i jak jechalem do pociagu to ludzie strasznie narzekali na to, ze... bylo sztywno. ze kibice lamy i nie bylo flow.. zabawy, fety.. itp.. po prostu pokaz.. ot co.. smutne to bo na meczach siatki, pilki noznej.. koncertach wypadamy swietnie.. strange.

pzdr

The Mc 
A co pan tu robisz?
[thy 'mek]

auto: Civic / Copen
silnik:: b16a
moc: 167 KMkm

Po ogladaniu tych inauguracji w pekinie te fajerwerki na koncu wydawaly mi sie jakos malo imponujace.
Co do imprezy to jezeli chodzi o organizacje, iniziatywe itd to niemiam zastrzezen. NIewiem kto to komentowal ale zgadzam sie z waszymi opiniami bylo to kiespkie a momentami zenujace. Nie mialem najlepszego miejsca wiec niewidzialem tez zadobrze, ale doszedlem do takiej ogolnego wniosku. Jest to napewno widowiskowy sport, szczegole gdy Travis wyjerdzal na arene ale mi czegos brakuje w tym calym freestyle motocrossie. Problemem jest taki, ze trzymajac prosto kierownice nieobroca motoru wokol wlasnej osi, chodzi mi o to ze niemoga zrobic tego co mozna na BMXie. A przez to maja bardzo ograniczone mozliwosc robienia trickow. Backflipy sa fajne, szczegolnie ten yyy Backflip Tsunami (beznadziejne maja te nazwy trickow) ale czy on tam sie zlapie za kostke czy pusci jedna reke -to to niema zbyt wielkiej roznicy. Podwojny tailwhip robiony na motorze na odleglosc 30m to by bylo dopiero extreem :]

A wogole to Marcel siedziales jakies 4 rzedy przedemna i czekalem az sie skonczy cala impreza zeby podejsc, tylko ze jak wszyscy wstali do wyjscia to zacholere niemoglem cie znalesc :/

"I couldn't repair my brakes so i made my horn louder"

Marcel
[Usunięty]

Wysłany: Pon 08 Wrz, 2008   

The Mc napisał/a:
Po ogladaniu tych inauguracji w pekinie te fajerwerki na koncu wydawaly mi sie jakos malo imponujace.

Nie no Adaś daj spokój .... to idać tym Torem musze przyznac że Lepsze już były u Bad-iego na urodzinach ;D a te w Pekinie były niczym w porównaniu z tymi które widziałem kiedys na Mistrzostwach USA & Kanady w Montrealu w 97 :rotfl:
Na polskie warunki było OK, poza tym nie wiem czego sie spodziewaliście tam idac ;) ja osobiscie i w zasadzie nasza 4ka wyszliśmy nasyceni widowiskiem :) - jak widać duzo do szcześcia nam nie potrzeba :D

The Mc napisał/a:

A wogole to Marcel siedziales jakies 4 rzedy przedemna i czekalem az sie skonczy cala impreza zeby podejsc, tylko ze jak wszyscy wstali do wyjscia to zacholere niemoglem cie znalesc :/

no szkoda ziom, ale ja po zakonczeniu szybko sie ewakuowałem, ponieważ byłem w pracy od 20 :ble: i musiałem sie szybko dostarczyc na lotnisko ;)

Stacho 
check&correct
Renault Szporot !

auto: Clio
silnik:: 1.8 16V
moc: 135km

Wysłany: Pon 08 Wrz, 2008   

The Mc napisał/a:
ale czy on tam sie zlapie za kostke czy pusci jedna reke -to to niema zbyt wielkiej roznicy.

uwierz że jest różnica i to wielka :) wiem po sobie bo kicałem na rowerze 2 lata i wiem coś na ten temat ;)

Odpowiedz do tematu