auto: GolfMk4
silnik:: V6
moc: 500+km Pomógł: 20 razy Dołączył: 18 Maj 2007 Skąd: Bielsko-white
Wysłany: Śro 27 Sie, 2008 Felgi do odebrania
Mam wielką prośbę - jako, że mój CTR nie ma póki co opon zimowych, muszę pomyślec o ich zakupie, przydałyby się również jakieś felgi. Znalazłem na alledrogo coś takiego:
i wielka prośba, czy ktoś mógłby mi to obejrzec w miarę szybko Zimą jeżdżę mało, ale potrzebuję koniecznie coś takiego, a cena w sumie znośna. Z góry dzięki za wszystko
Lenny: wejdą takie do CTR-a?
_________________ 'gdybym był młody i bez kasy, kupiłbym BRZ'
Ostatnio zmieniony przez Maciusiowy Wto 30 Wrz, 2008, w całości zmieniany 2 razy
auto: GolfMk4
silnik:: V6
moc: 500+km Pomógł: 20 razy Dołączył: 18 Maj 2007 Skąd: Bielsko-white
Wysłany: Wto 16 Wrz, 2008
Jeszcze pytanko...czy na felgi 16x6,5 wejdą opony 205/50/16? Taki mix mam zamiar zrobic... Teraz mam 215/45/17 - chciałbym wiedzieć jak jedno będzie się miało do drugiego jeśłi chodzi o średnicę koła
_________________ 'gdybym był młody i bez kasy, kupiłbym BRZ'
JIMEK [Usunięty]
no pewnie nawet tak nadmiernie bez naciagu
JIMEK [Usunięty]
ja mam 205 na 7.5 z mikroskopijnym profilem. przy 50 nie poczujesz roznicy. (wiec po co przeplacac?)
JIMEK [Usunięty]
aha, edytowales posta jest drugie pytanie...
wiec kolo bedzie 2.2% mniejsze. 43.67mm
tak to by wygladalo.
czerwo nowe szare stare
o kurwa tak sobie zaimponowalem ze bez wysilku moglem pomoc ze az nawet nie bede sie domagal o pochwe pelnoprawna moderacja
Ostatnio zmieniony przez JIMEK Wto 16 Wrz, 2008, w całości zmieniany 1 raz