auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
Wysłany: Wto 16 Wrz, 2008
Dobra.
Dzisiaj miałem okazje przejechać się marcela samochodem sam, dwa razy.
Powiem wam ze zakochałem sie w nim. Z zewnątrz jest poporstu brzydki ( kwestia gustu ) Natomiast jak to skręca !! jak wybiera nierówności !! pewne zachowanie na drodze, super komfort, pozycja za kierownicą chyba dla mnie najlepsza jak dotąd siedziałem ( fotel 90 stopni, mega blisko deski pozwolił mi sie poczuć jak w rajdówce, ale nie dotykałem kolanami deski ) Co do szybkosci samochodu to nie wiem, dla mnie jest on super szybki i zwinny, do tego dzwiek jaki wydaje jest naprawde ektstra ale wydeszek by sie przydał. Coś czuje ze za jakiś czas będzie to następny samochód do jazdy dla mnie. Poporstu banan na twarzy jak sie go prowoadzi.
ps. dla mnie skręca lepiej niż saxo ...
auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
Mówiłeś, miałeś racje.
Chyle czoła dla focusa marcela. Jest bosko brzydki i bosko sie prowadzi.
aha, kierownica jest idealna na moje nie ztyrane pracą fizyczną rączki
nom, kiedys mialem okazje dluzej jezdzic prawie takim (1.6 ), ale i tak potwierdzam wszystko co mowisz. Pozycja za mieciutka i idealnie gruba kiera jest mistrzowska. Jeszcze jak sie ja odsadzi na maksa, to mistrz. Mi zawsze brakowalo trzymania bocznego foteli, ale rozumiem, ze w ST trzymanie jest. Bardzo przyjemna fura!
auto: Peugeot
silnik:: 208 GTi
moc: podobno 230km Pomógł: 98 razy Dołączył: 05 Gru 2005 Skąd: zadupie
wskaźnik ciśnienia oleju
_________________ when the flag drops the bullshit stops
.....action speaks louder than words....
Olek [Usunięty]
CHRZANEK napisał/a:
Kto wie (Rasta - japa!!) ?? ?? ??
saxorulez napisał/a:
wskaźnik ciśnienia oleju
i temperatury ? fajna sprawa seryjnie takie zegarki , a malo ktora furka ma
Marcel [Usunięty]
przejechalem foka juz jakies 500km .... spalanie na poziomie 13l, przyspieszenie 3+/5, zawieszenie 5+/5, ogolnie fajne normalne auto, ale skrzynia wcale nie jest fajna .... mocno nawet b.mocno wbijac biegi jak chce sie zmienic je w okolicach odcinki - najgorzej 1->2 moze to kwestia przyzwyczajenia - zoabczymy