auto: espace i rs
silnik:: 175 i 265
moc: 175 i 265km Pomógł: 30 razy Dołączył: 22 Lip 2006 Skąd: P-no
Wysłany: Pon 22 Wrz, 2008
jak bedziesz jakies renault sprawdzla to bierz zawsze nr vin i podsylaj domnie, albo sms (nr znajdziesz w dziale klubowym)albo mailem ja Ci powiem czy przbieg jest prawdziwy...
auto: brak
silnik:: brak
moc: 1km Pomógł: 23 razy Dołączył: 24 Lut 2006 Skąd: Wch
Imho mazda 6 absolutny kocur, kiedy w ojciec kupował passka była w zupełnie innych pieniadzach ale jeżeli jest w takiej cenie nawet bym sie nie zastanawiał. Design o niebo ciekawszy niż "poprawne" vw.
Mondziak niby fajny, niby nowy ale chyba nie kupiłbym forda akurat w tej klasie aut bo jego konkurenci troche mniej tracą na wartości.
Laguna 2.2 dCI - usterkowa, nie pisze tego z obiegowej opini a z własnych przeżyć z takim właśnie autem i nie pisze tego dlatego ze nie lubie renauta bo wcześniejsza laguna 1 1.9dCi wiernie i bezproblemowo służyła nam mase czasu.
auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
szymlorek napisał/a:
Mondziak niby fajny, niby nowy ale chyba nie kupiłbym forda akurat w tej klasie aut bo jego konkurenci troche mniej tracą na wartości.
przy kupowaniu używanej fury spora utrata wartości to chyba spory plus, nie sądzisz?