pewnie kolege ochlapal bo pogoda nie zaciekawa nie wiem czy to realne ale mysle ze znajomy policjant z drogowki moglby tu pomoc jesli oczywiscie jesli ktos takiego ma
auto: Clio I,
silnik:: 2.0
moc: 260,km Pomógł: 40 razy Dołączył: 08 Cze 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Wto 23 Wrz, 2008
Anjas nie ma takiej mozliwosci. Wszyscy w wydziale są przerażeni jezeli maja cos takiego zrobic. Wiem bo ja mialem podobna sytuacje i nic (a oferowałem grubą kase i to znajomym)
Anjas nie ma takiej mozliwosci. Wszyscy w wydziale są przerażeni jezeli maja cos takiego zrobic. Wiem bo ja mialem podobna sytuacje i nic (a oferowałem grubą kase i to znajomym)
kurcze, kiedyś nie było najmniejszego problemu (ale nie w wydziale komunikacji tylko w policji)... ale teraz może coś się pozmieniało.
auto: -
silnik:: 0.0
moc: 000km Pomógł: 38 razy Dołączył: 20 Gru 2005 Skąd: z polecenia
Wysłany: Śro 24 Wrz, 2008
eeeeeech, kiedys to byly czasy.....lapowki, znajomi itd.
Teraz nie wiadomo jak sie odezwac do tych nadetych kutafonow bo jeszcze moga powiedziec "Ale my tu mamy mikrofon"
auto: BMW Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Gru 2005 Skąd: Kraina Grzybów
No tak ale gejmart, czy chcialbys zeby ktos za flaszkę dowiedzial sie gdzie mieszkasz?
To dziala w obie strony, jednak dobrze jesli dane nie sa dostepne dla kazdego.
auto: -
silnik:: 0.0
moc: 000km Pomógł: 38 razy Dołączył: 20 Gru 2005 Skąd: z polecenia
eM napisał/a:
No tak ale gejmart, czy chcialbys zeby ktos za flaszkę dowiedzial sie gdzie mieszkasz?
To dziala w obie strony, jednak dobrze jesli dane nie sa dostepne dla kazdego.
Jeszcze nie jestem kryminalista, wiec nie mam sie czego obawiac. Jesli komus nie podoba sie moj styl jazdy, coz - jego sprawa. Niech sie dowiaduje.