auto: -
silnik:: 0.0
moc: 000km Pomógł: 38 razy Dołączył: 20 Gru 2005 Skąd: z polecenia
Wysłany: Śro 24 Wrz, 2008
Oczywiscie, przeszkadzalo by mi to jesli typ otrzymal by info.
Ale powiem tak: Ci ktorzy koniecznie chca nas namierzyc z takich powodow, i tak nas namierza.
Aha, taka ciekawostka:
W CH kazdy moze to sam sprawdzic online
auto: Clio szrot
silnik:: F4R 730
moc: 155km Pomógł: 72 razy Dołączył: 24 Maj 2007 Skąd: z Zakrzowa
e tam, jak masz znajomego gliniarza to nie ma problemu, w wydziale komunikacji natomiast nie am co próbowac bo nie pomoga. ewentualnie idz na komisariat i powiedz jak sprawa wyglada. jezeli jest to jakas sprawa o któej nie możesz jej powiedziec, tzn ze nie powinienes dostac tych dancyh sobowych
Ostatnio zmieniony przez Jakarti Śro 24 Wrz, 2008, w całości zmieniany 1 raz
auto: BMW Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Gru 2005 Skąd: Kraina Grzybów
Rekin ale kogo to obchodzi?
To nie jest forum.tuning.pl
Misiek_lbn Aż żal się spieszyć na tym forum victory is mine !
auto: Lancer Evo VII
silnik:: 2.0
moc: 330km Pomógł: 17 razy Dołączył: 24 Lut 2007 Skąd: Horsham
eM napisał/a:
To nie jest forum.tuning.pl
DOKŁADNIE !!
dla mnie to forum zawsze miało wysoki poziom merytorczyny, kulturalny itp, a coraz więcej robi się pisania byle jak, bo i tak każdy zrozumie, a nie wiem jak coś napisać to nie będę sprawdzał, tylko wklepie tak jak myśle, może będzie ok...
skoro Ci nie przeszkadza to ok, tylko napisałem co mnie dziwi...
joł:D mam CI przesłac skan z zaswiadczeniem o dysleksji?? które jest tylko wymówka od lenistwa?? spoko wiem kiedy jak sie moze pisze, ale osobisice w tym przypadku piperam rekina i jego czepianie sie ma racje !!
miks, ja w domciu tez mam. ale teraz pisze z pracy a tu mam IE i niema tej funkcji... a firefoxa nie moge zainstalowac bo mi niektóre programy pod nim nie chodza