Poszukiwałem osoby do pracy. stanowisko recepjonista sewisu
Kandydat nr przyjechał pogadał o swoich studiach, opowiedział o wymianie rozrządu w jego tico i o tym jak dobrze rozmawia z ludźmi. Pokazałem mu narzędzia pracy - zapytał czy w tydzień to ogarnie (szok w jego oczach) umówiliśmy sie na okres próbny od czwartku - nie zjawił się
Kandydat nr 2 - pomijam pierwszy dzień jak przyszedł spytać o prace. Dnia drugiego nawet nieźle ogarniał co się do niego mówi i dałby rade tylko mało mówił strasznie... na koniec pracy powiedział, że mu się podoba i powiedział do jutra.... nie zjawił się...
Świat jest pełen p.o.je.bów którzy marnują czas innym....
napisałem to bo jestem niezmiernie zły i mi ręce opadają jak patrze jacy ludzie są niepoważni...
saxorulez, niestety nie tylko Ty masz wymagania - musi być osoba raczej "wyjściowa"
Jakarti, potrzebny mi ktoś kto wie gdzie jest klakson i jak działa
sorry chłopaki musiałem
a tak na serio Jakarti, to dopóki ktoś nie będzie ogarniał tematu to nie zarobi za dużo a to jest nauki jakieś pół roku żeby dobrze wszystko ogarniać. Samych programów wszystkich z miesiąc się trzeba uczyć żeby się w nich płynnie poruszać.
Znam ten bol.
Mam trzech pracownikow, dwoch jest zgranych tylko stanowisko trzeciego sie zmienia. Raz byl gosc co wszystko wie i wszystko umie, ok miesiac proby. Na miesiacu probnym okazuje sie ze wszystko to co mamy jest do d***, tylko on sie zna i jest najlepszy. Gdyby oprocz gadania potrafil cos zrobic.... Nastepny gosc dokladnie to samo
Teraz mam trzeciego, nie chce zapeszyc ale narazie jest ok. Mam nadzieje ze temu tez nie odbije bo juz nie mam na takie zabawy czasu.
auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
Wysłany: Wto 27 Cze, 2006
spk, ja jutro ide na rozmowe , bo chce sie wyniesc ze swojego działu IT do innego , juz nie IT. Nie moge znieść tych tłustowłosych ziomków majacych zarty komputerowe ... :563: :563: