Wysłany: Wto 16 Wrz, 2008 [F] Nie zadzieraj z fryzjerem
Nie zadzieraj z fryzjerem
You Don't Mess with the Zohan (USA, 2008)
Komedia
Reżyseria: Dennis Dugan
Scenariusz: Judd Apatow, Adam Sandler, Robert Smigel
Treść
Agent Mossadu pozoruje swoją śmierć, a następnie przenosi się do Nowego Jorku, gdzie zamierza spełnić swoje największe marzenie: zostać fryzjerem.
Obsada »
Adam Sandler - Zohan
John Turturro - Phantom
Emmanuelle Chriqui - Dalia
Rob Schneider - Salim
Mariah Carey - Mariah Carey
Chris Rock - Taksówkarz
Mocno marny jest to film, spodziewałem sie czegoś chociaz na poziomie Mr.Deeds a tu jakas tragedia moze ze 2 - 3 fajne momenty a tak żałośnie jest. Szkoda kasy na bilet do kina .... gdyby grał w tym filmie Ben Stiler to byłyby to najgroszy film roku wg mnie .....
fajnie, że śledzisz temat:
http://forum.hothatch.org/viewtopic.php?t=4423
a co do filmu to zupełnie się nie zgodzę, jest to mocno popierdzielona komedia i tyle
może miałeś gorszy dzień, ja też czasami tak mam, że mnie nic nie bawi
było kilka niezłych momentów a ogólnie trzeba wszystkie filmy z Sandlerem brać z dużym przymrużeniem oka bo to nie są normalne komedie
Marcel [Usunięty]
Wysłany: Wto 16 Wrz, 2008
eh na 2 stronie jest sorry
uwielbiam z nim filmy, ale jakos spodziewałem sie czegos lepszego po tej produkcji ...
auto: Mazda CX7
silnik:: czysty
moc: ze 230km Pomógł: 12 razy Dołączył: 16 Gru 2005 Skąd: Warszawa
Wysłany: Śro 17 Wrz, 2008
filmy z Sandlerem zawsze były fajne, ten to poprostu namaxa głupia komedia.. czasami śmieszana czasam niewiadomo oco chodzi
osobiście myślałem że będzie coś lepszego, do kina nie polecam... no chyba że darmowe bilety
wczoraj ogladalem na kompie... no i tylko taka forme polecam no ew. wiadomo tv... do kina zdecydowanie odpada... ja akurat lubie Sandlera wiec film mnie momentami smieszył ale tak naprawde jest to głupia i bardzo często zenujaca komedyjka
auto: GolfMk4
silnik:: V6
moc: 500+km Pomógł: 20 razy Dołączył: 18 Maj 2007 Skąd: Bielsko-white
Wysłany: Pią 19 Wrz, 2008
super filmik...dużo śmiesznych momentów, zgadzam się z chłopakami, że to kwestia odpowiedniego nastawienia: że nie idziesz na ormiański film, ale na debilną komedię z Sandlerem
_________________ 'gdybym był młody i bez kasy, kupiłbym BRZ'
Misiek_lbn Aż żal się spieszyć na tym forum victory is mine !
auto: Lancer Evo VII
silnik:: 2.0
moc: 330km Pomógł: 17 razy Dołączył: 24 Lut 2007 Skąd: Horsham
Wysłany: Nie 28 Wrz, 2008
komedia jak komedia, mi się podobała w sumie
ale i tak fryzjerka i jego przyszła żona przebijała wszystko, prześliczna jest...