auto: GolfMk4
silnik:: V6
moc: 500+km Pomógł: 20 razy Dołączył: 18 Maj 2007 Skąd: Bielsko-white
Wysłany: Czw 02 Paź, 2008
Spoko...już nieaktualne, koleś wybitnie nie do życia, widocznie nie może się odnaleźć w czasach, kiedy nawet lodówkę wysyła się kurierem....dzięki za pomoc, jakby coś, walcie jak w dym Anulowaliśmy aukcję, kupiłem felgi gdzie indziej....będą u mnie jutro, przesyłka gratis...no comments
_________________ 'gdybym był młody i bez kasy, kupiłbym BRZ'
auto: Clio szrot
silnik:: F4R 730
moc: 155km Pomógł: 72 razy Dołączył: 24 Maj 2007 Skąd: z Zakrzowa
Wysłany: Czw 02 Paź, 2008
Marcel 08 napisał/a:
zamowimy kuriera DPD
tylko nie te tempe o jejku jejku.... czwarty raz przyzwoza mi umowe pzredłuzajaca z orange... lipa na maksa.... juz dzwonie do kurierów an komórki i eni pomaga.. oni nie pzryjezdzaja... a jak dzwonie do orange badz do centrali.. to wszyscy mi mówia ze paczka zawrócona z powodu nieprzyjecia przesyłki. a pod komórka co chwile sie inny koles odzywa i twierdzi za tamten z którym gadałem wczesniej jest na urlopie..... i ze telefonem sie wymienili... cos mi tu smierdzi...
auto: Clio szrot
silnik:: F4R 730
moc: 155km Pomógł: 72 razy Dołączył: 24 Maj 2007 Skąd: z Zakrzowa
Wysłany: Pią 03 Paź, 2008
ja tez mam pierwszy raz problem z kurierem.... ale zeby motyla noga cztery razy paczki mi nie potrafili dowieść... i na dodatek mimo tego ze ich molestuje itp itd.....