auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
Wysłany: Czw 02 Paź, 2008 Lexus is 250
Joł jooł
Potrzebuje informacji o tym samochodzie. Najlepiej sprawdzonych ifnromacji. Raczej zagosci u moich starych w garazu ale nie znamy nikogo kto mógłby nam udzielić info z pierwszej ręki.
ps. prosze nie pisać ze lepszy za tą kase jest ten bądź tamten , bo ten lex wydaje sie spełniać wszystkie wymagania me starych.
ps2. saxorula , wybiłem camre staremu z łba
dla mnie 5- tylko ze wzgledu na osiagi, rakieta to to nie jest...
w wersji z polautomatem i skrzydelkami przy kierownicy jest zajebista, biegi lataja szybko w dol i w gore
komfort dobry ale jest kompromis z dobrym klejeniem w zakretach
standard wykonczenia i wykonania na 4+
fajna pozycja za kierownicą, spalanie miesci sie w 15 w miescie, malo miejsca z tylu...
ogolnie najfajniejszy lexus chyba w tej chwili...
_________________ "...i w tym momencie nawigacja mówi mi : "ZRÓB ALTONENA", no to bach rekaw..." cytat dr. prof. CHRZANKA - santo subito!!!!
auto: Clio szrot
silnik:: F4R 730
moc: 155km Pomógł: 72 razy Dołączył: 24 Maj 2007 Skąd: z Zakrzowa
Wysłany: Czw 02 Paź, 2008
serwis leksa jest mega drogi... czesci tyż... ale jak sie tego nie boja to tylko brac..... mi osobiscie sie bardzo podoba.... nawte w tej starszej budzie..... tylko koszty utzrymania masakryczne.. ten nowy jest na tyle młodym modelem ze w sumei to jeszcze nie wiadomo co tam pada albo poprostu nic pozatym wypas
auto: 106 S16, Willy
silnik:: TU5J4 1.6 16V
moc: 168km Pomógł: 18 razy Dołączył: 16 Wrz 2007 Skąd: Warszawa
Wysłany: Czw 02 Paź, 2008
Lexus się nie psuje. Rodzice mojego znajomego właśnie kupili trzeciego z USA i nic nigdy się nie działo. Jeden nawet jeździł przez 150 000 km bez puszki filtra powietrza (no i bez samego filtra) bo po sprowadzeniu nikt nie zauważył że go nie ma i NIC się nie działo.
IS jest fajny, strasznie mi się podoba. Można kompresor założyć, kit to jakieś 2000Ł + szpera jeszcze.
_________________ "If in doubt, flat out." - Colin McRae
W lexusie chyba nie zatrudniaja obecnie zadnego designera, wyzsze modele wygladaja gorzej niz logan.
Lexus w prezentacjach pokazuje glownie przod.
Ten model:
Na tym zdjeciu wyglada bardzo korzystnie, na zywo dramat.