auto: Civic / Copen
silnik:: b16a
moc: 167 KMkm Pomógł: 2 razy Dołączył: 03 Gru 2005 Skąd: Warsaw city
Wysłany: Śro 01 Paź, 2008 [F] Gwiezdne Wojny: Wojny Klonów
Produkcja: Singapur , USA
Gatunek: Animacja , Przygodowy , Sci-Fi
Na frontach wielkiej, międzygalaktycznej wojny pomiędzy dobrem i złem młodsi i starsi fani Gwiezdnych Wojen spotkają swoich ulubionych bohaterów, takich jak Anakin Skywalker, Obi-Wan Kenobi i Padmé Amidala, a także zupełnie nowe postaci, jak padawański uczeń Anakina, Ahsoka. Bezlitośni najeźdźcy – pod wodzą Palpatine’a, Hrabiego Dooku i Generała Grievousa – zamierzają zagarnąć władzę nad galaktyką. Stawka jest wysoka, a los wszechświata "Gwiezdnych Wojen" znowu spoczywa w rękach nieustraszonych Rycerzy Jedi. Ich śmiałe wyczyny ożywiają dynamiczne bitwy i prowadzą do zaskakujących zwrotów akcji, które wypełniają "Gwiezdne Wojny: Wojny Klonów".
----
Daleko mi do fanatyka przebierającego się za StormTroopera ale lubię klimat gwiezdnych wojen i dlatego poszedłem na ten film. Po wysiedzeniu 98min przed ekranem, opuściłem kino usatysfakcjonowany. Wiedziałem ze nie będzie to żadne przełomowe kino, ale z przyjemnością popatrzyłem na machających mieczami Jedi. Film niestety nic nie wprowadza do sagi gwiezdnych wojen. Ktoś po prostu miał ochotę zrobić kolejna wersje i wybrał teraz klimat rysunkowy, który ja odebrałem jako zwykle udziwnienie. Wydaje mi się ze nadal liczna społeczność gwiezdnych wojen domaga się aby co jakiś czas wychodziły jakieś nowe produkcje i dlatego powstał ten film. Ja nie żałuje ze to obejrzałem ale nie będę tutaj nikogo specjalnie namawiał.
Niech mocz bedzie z wami
_________________ STICAR.pl - Grafika samochodowa
"I couldn't repair my brakes so i made my horn louder"
JIMEK [Usunięty]
Wysłany: Śro 01 Paź, 2008
tak tez myslalem ze bedzie ale sie nie wybralem jakos.... czyli animacja/efekty nie ma szalu?
auto: Civic / Copen
silnik:: b16a
moc: 167 KMkm Pomógł: 2 razy Dołączył: 03 Gru 2005 Skąd: Warsaw city
Wysłany: Śro 01 Paź, 2008
nic rewolucyjnego, kazdy teraz film 3D jest piekny wizualnie. Tutaj zrobili ze render jest jakby malowany, struktura postaci niejest taka "komputerowa" ale czy to pasuje do SW tego niejestem pewien..
_________________ STICAR.pl - Grafika samochodowa
"I couldn't repair my brakes so i made my horn louder"