czy zadbane nie mi to oceniac stan zadowalajacy
TCS to juz raczej przezytek ja jestesm z mlodszego pokolenia a starsi to juz tylko przyjezdzaja popatzrec sie co mlodzi wyprawiaja tu jest forum
http://tcs.null.pl/Forum/index.php
clio nie mamy poza moim francuzem to jest tylko megane coupe i nic wiecej
moc: 330km Pomógł: 17 razy Dołączył: 24 Lut 2007 Skąd: Horsham
auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
Wysłany: Pią 03 Paź, 2008
CHRZANEK napisał/a:
Barejka - ładny ten puzon
ej, co jest?! Na forum też chcemy rozbierane zdjęcia, nie tylko Chrzankowi na priw!
Witam wszystkich zapalenców szybkich autek jestem z Tarnowa, i liczę na waszą pomoc związaną z marką Citroen Sxo VTS obecnie posiadam taką "rakietke" jest to mój drugi VTS i ostatni gdyż nie chce zmieniać tego autka obecnie wkraczam w etap drobnych modyfikacji "w miarę jaki fundzusze posadam" należę też do Tarnowskiego Tunig Teamu zapraszam na naszą strone www.ttt.xk.pl
auto: Clio I,
silnik:: 2.0
moc: 260,km Pomógł: 40 razy Dołączył: 08 Cze 2006 Skąd: Warszawa
witam, teraz jeszcze fotki auta, cyckow siostry itd....
SAXO VTS [Usunięty]
hhee cycków siostry wole koleznek... fotki wrzuce wkrótce bo teraz zamiatam wyjąć przednią listwe z mojego Vtsa bo coś mi łupie na układzie kireowniczym...a dzień leci nie ubłaganie