auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
Wysłany: Wto 21 Paź, 2008
będzeisz jechał łucką to po prawej stronie zobaczysz budynek wulkanizacja. Ale to nie ten. Wjedziesz na jego tyłyy i w rogu takie rozjebane drzwi zobaczysz , to to ...
smiesznie to będzie wyglądać jak taka fura zostawi w tym przybytku felgi, bo wygląda to tragicznie ale robota naprawde supa !!
auto: 106 S16, Willy
silnik:: TU5J4 1.6 16V
moc: 168km Pomógł: 18 razy Dołączył: 16 Wrz 2007 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pią 31 Paź, 2008
Też korzystałem z usług pana na Łuckiej (w głębi) i jestem zadowolony (prostowanie).
Co do regeneracji - mam komplet 15" OZ Superturismo do wypiaskowania, pomalowania na laleczkę. Chyba będą białe. Gdzie to zrobić najlepiej i relatywnie tanio?
I drugie pytanie - proszek czy akryl?
Miałem pomysł, żeby przed polakierowaniem bezbarwnym nakleić tam nalepy OZ tak jak w oryginale - przy akrylu to możliwe, a przy proszku?
_________________ "If in doubt, flat out." - Colin McRae
MoRToN napisał/a:
Nie wiem jak proszek zachowa się z lakierem... ale akryl nie powinien go ruszyć.
Ile ci powiedzieli za robote 15" ? Pusc na PW jesli nie chcesz pisac.
Nie pytałem ich ile to będzie kosztowało, bo wcześniej rozważałem tylko proszek, a na Łuckiej proszku nie robią, tylko akryl. Dał mi ulotkę do typa gdzieś na Radzymińskiej, który ogarnia proszkowo.
Natomiast mam taka wulkanizacje polecaną przez wielu znajomych w Wawrze i tam mi powiedzieli 80-90zł za proszek, nawet ich nie oglądali - więc kwota uśredniona. Mój znajomy tam malował i było OK.
Przeszukując net napotkałem się na posta na jakimś tuningowym forum w którym to poście napisane było o jakiejś firmie na Wilanowie która piaskuje i maluje oraz daje 3 lata gwarancji na lakier. Ktoś coś wie?
auto: Clio szrot
silnik:: F4R 730
moc: 155km Pomógł: 72 razy Dołączył: 24 Maj 2007 Skąd: z Zakrzowa
Wysłany: Nie 02 Lis, 2008
Greg napisał/a:
Chyba będą białe
widziałem kilka srebrnych samochodów na białych felgach i osobiscie mi sie nie podobały....;/ nie wiem... ale chyba białefelgi nie bardzo pasuja do srebnego samochodu