auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
Wysłany: Pon 13 Lut, 2006
44FG napisał/a:
jak dla mnie może pracować w spruchniałej szopie i być osiemdziesięcioletnim dziadkiem chodzącym o lasce - byle był super lakiernikiem i auta lakierował tak, że można się w nich przeglądać
rozumiem, jednak ja jestem za tym zeby mi fury nie lakierowali pedzlem a np: kompresorem i zeby ona nie suszyła sie w zime na dwoorzu tylko raczej w miejscu do tego przeznaczonym :564: :564: :564: :564:
44FG [Usunięty]
Wysłany: Wto 14 Lut, 2006
Ja oczywiście też. Ale nie sam sprzęt czyni fachowcem Ale poproszę o adres oczywiście.
auto: -
silnik:: 0.0
moc: 000km Pomógł: 38 razy Dołączył: 20 Gru 2005 Skąd: z polecenia
Wysłany: Wto 14 Lut, 2006
Serafin Z.B. Lakiernictwo i blacharstwo pojazdowe. Wypożyczalnia samochodów
21-040 Świdnik, 0 81 751 23 76
Malowalismy u niego z ojcem juz chyba ponad 20 samochodow i do tej pory nie znalezlismy lepszego. Jesli chodzi o skomplikowane naprawy blacharskie to nie moge go polecic.
Bardzo uczciwy czlowiek, uzgadniasz termin i w tym go odbierasz, ani minuty pozniej. Za element bierze 200zl.
Adam Ziółkowski nie spier.doli robotki? nie będę musiał jeździć do niego potem 18 razy... szukam kogoś, kto zrobi tak, zebym wiecej nie musiał oglądać jego facjaty... chyba, że przy nastepnej przycierce...
_________________ "...i w tym momencie nawigacja mówi mi : "ZRÓB ALTONENA", no to bach rekaw..." cytat dr. prof. CHRZANKA - santo subito!!!!
auto: Clio I,
silnik:: 2.0
moc: 260,km Pomógł: 40 razy Dołączył: 08 Cze 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon 27 Paź, 2008
lenny napisał/a:
Adam Ziółkowski nie spier.doli robotki? nie będę musiał jeździć do niego potem 18 razy... szukam kogoś, kto zrobi tak, zebym wiecej nie musiał oglądać jego facjaty... chyba, że przy nastepnej przycierce...
bet car w Markach
Misiek_lbn Aż żal się spieszyć na tym forum victory is mine !
auto: Lancer Evo VII
moc: 330km Pomógł: 17 razy Dołączył: 24 Lut 2007 Skąd: Horsham
eM napisał/a:
nie ma takiego...
jak to mawiają doswiadczeni
"Lakiernik i blacharz - twój wróg"
a najgorzej robić u znajomego...
jeden znajomy spieprzył corse....
drugi znajomy spieprzył clio...
auto: Peugeot
silnik:: 208 GTi
moc: podobno 230km Pomógł: 98 razy Dołączył: 05 Gru 2005 Skąd: zadupie
lenny napisał/a:
ziom pan Kowalczyk - 601 276 191
_________________ when the flag drops the bullshit stops
.....action speaks louder than words....
Marcel [Usunięty]
Bad-i napisał/a:
bet car w Markach
chyba zartujesz .... to tragedia .... czy nadal jest ten sam wlasciciel?
lenny napisał/a:
Adam Ziółkowski nie spier.doli robotki?
do tej pory nikt nie narzekał ....
Misiek_lbn Aż żal się spieszyć na tym forum victory is mine !
auto: Lancer Evo VII
moc: 330km Pomógł: 17 razy Dołączył: 24 Lut 2007 Skąd: Horsham