auto: Peugeot
silnik:: 208 GTi
moc: podobno 230km Pomógł: 98 razy Dołączył: 05 Gru 2005 Skąd: zadupie
Wysłany: Czw 20 Lis, 2008
140KM = 7,00s w moim przypadku na 13x59.
Kombinowałem z róznymi oponami 15", 14" i nie dało się poprawić tego czasu.
Potwierdzeniem było to że nie wiele odstawałem przy ytm setupie od Civica 1.6 170KM EG także zakładam że pomiar 7 sek na G-techu (jak ja tego nie lubie) był bliski prawdy
_________________ when the flag drops the bullshit stops
auto: sej
silnik:: 1.1
moc: 40kwkm Pomógł: 5 razy Dołączył: 21 Lut 2008 Skąd: z Gdańska
wow, to jestem w szoku
mierzyłem ostatnio g-techem swojego i na sześciu próbach wyszło mi między 6,9 a 7,4 , też na 13x59.
Wiem że g-tech nie jest zbyt dokładny i drogi mamy dziurawe ale...
wtf?
zepsuty g-tech
_________________ W trosce o najlepszą jakość naszych usług informujemy że nad rozwiązaniem pańskiego problemu pracują nasi najlepsi specjaliści..
Saxorulez ja cię nie atakuje i napewno dostane bęcki od cie zdziwiony jestem tym co pokazał g-tech.
Muszę sprawdzić na innym, a najlepiej na sprzęcie pomiarowym.
Tak więc peace i nie łap ciśnienia
_________________ W trosce o najlepszą jakość naszych usług informujemy że nad rozwiązaniem pańskiego problemu pracują nasi najlepsi specjaliści..
auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
no fakin way mr lucky.
do 130 koni dojdziesz szybko i stosunkowo łatwo. Wydech , dolot. Tylko moim zdaniem to zabardzo nie przekłada się na osiągi, jedynie przekłada sie na płacz dzieci na ulicach i uciekające starszuki od dzwieku saxo.
Hmmm, chciałbym znowu to usłyszeć, w moim bordowym skurczybyku ...
pamiętam jak zakładałem ze starym dolot i jedzilismy po ulicy. Kazałem staremu non stop jedzić w kółko i słuchać tego dolotu piękna sprawa to była ...
auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
pit - przez samo przełożenei zlazłeś na 6.9 ? nie możliwe ...
może liczyliście metodą
123(sek)123(sek) ....
ps. łuka cie nie atakuje , on taki zgryźliwy jest
Bo były chyba te PRO (pokazywały czas do 60 mil (96km/h) i podobno średnio dokładnie - yarisem wykręciłem na takim 7,9x do 96km/h) i Competition (podobno dokładniejsze, mierzące czas do 100km/h)
_________________ Poznań: 22,5cm
Mr Lucky 13 [Usunięty]
Michał napisał/a:
no fakin way mr lucky.
do 130 koni dojdziesz szybko i stosunkowo łatwo. Wydech , dolot. Tylko moim zdaniem to zabardzo nie przekłada się na osiągi, jedynie przekłada sie na płacz dzieci na ulicach i uciekające starszuki od dzwieku saxo.
Hmmm, chciałbym znowu to usłyszeć, w moim bordowym skurczybyku ...
pamiętam jak zakładałem ze starym dolot i jedzilismy po ulicy. Kazałem staremu non stop jedzić w kółko i słuchać tego dolotu piękna sprawa to była ...
Nie wiem chce się sam przkonać Poza tym chcę go odetkać, jak mam coś jeszcze robić.
Michał napisał/a:
pit - przez samo przełożenei zlazłeś na 6.9 ? nie możliwe ...
może liczyliście metodą
123(sek)123(sek) ....
ps. łuka cie nie atakuje , on taki zgryźliwy jest
Nie no luzik beka
Nie twierdze przecież że kręce takie czasy Mierzyłem i się zajarałem. A tu okazuję się że gówno I dlatego analizuje
auto: Peugeot
silnik:: 208 GTi
moc: podobno 230km Pomógł: 98 razy Dołączył: 05 Gru 2005 Skąd: zadupie
Michał,
tak dla wyjasnienia jaka różnica była miedzy nami jak miałeś 130KM a ja 140KM pamiętasz? W wilanowie zakręt w prawo w Sobieskiego, obydwoej full throtle
Ja nikgo nie atakuję, czas do 100 ciekzo się poprawia, łatwiej poprawić to co mamy na wyższych biegach. Ja tam poczułem najwiekszą róznicę.
_________________ when the flag drops the bullshit stops