czy ktos z klubowiczow byl dzis okolo 18:30-19:00 na pradze? rejestracja nie byla warszawska... ale mial naklejke na tylnej szybie... nie jestem tylko pewien czy hh.org
prawie bym w niego wjechal bo boczkiem wchodzilem w zakret a stal na poboczy przy pomniku (lenina chyba - swiatla miedzy zoo a mostem swietokrzyskim jadac walem miedzeszynskim)
mam takie rozterki, nie wiem jak o tym powiedzieć, wiercę się w nocy... no bo przecież nasze auta są takie wyjątkowe, cichociemne i ogólnie rządzą w tym i tamtym mieście... ale co zrobić, jeśli z przeciwka mija mnie niebieskie Saxo VTS, faza I, wszystko prawie jak u mnie (z wyjątkiem grilla z Siatexu i brewek z Tesco)? Właśnie - to zasczyt czy zakłopotanie?
A propos: pozdrawiam kierowcę niebieskiego, obniżonego VTS'a na felgach kitkarowych co stał dziś ok. 17 na dojeździe do Geanta Puławska Wyglądał na mocno zdziwionego widząc nadjeżdżające z przeciwka odbicie lustrzane.
auto: Type-R
silnik:: VTEC
moc: 200km Pomógł: 3 razy Dołączył: 13 Gru 2005 Skąd: Warszawa
Wysłany: Nie 02 Lip, 2006
siema!
to ja bylem!to Ty?wyjezdzales z myjki?masz naklejke adamant?Bylem zdziwiony bo jak Cie widzialem z tylu to myslalem ze to auto Lukasza to wychylilem sie i mrygnalem swiatlami i w tym momencie okazalo sie ze to nie Lukasz tylko nieznajomy (ktory jednak okazal sie znajomym )
gd-r600 [Usunięty]
Wysłany: Nie 02 Lip, 2006
no siema! Tak, to byłem ja myjka Clean Car rządzi. Tekst jednego Pana z tej firmy (bardzo miłego, naprawdę) - "jak się panu sprawuje samochodzik? Pytam, bo kolega kiedyś wygrał Saxo w promocji Leklerka"... mam dla nich hasło: Clean Car - profesjonalnie i zabawnie!
auto: ...
silnik:: ...
moc: ...km Pomógł: 49 razy Dołączył: 16 Lut 2006 Skąd: Kraków
Wysłany: Czw 06 Lip, 2006
A ja dziś przyczaiłem czarnego VTS'a, dla odmiany nie było to auto nikogo z forum Stanął zaraz obok mnie na parkingu pod M1, ale niestety nie było właściciela.