auto: Clio I,
silnik:: 2.0
moc: 260,km Pomógł: 40 razy Dołączył: 08 Cze 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Wto 11 Lip, 2006
pytanie bardziej techniczne, czy warto hamowac auto jezeli nie do konca jest wystrojone (boje sie ze moze cos sie stac jak bedzie go krecil na 5 do odciecia a tam mi brakuje paliwa) dodatkowo czy ma sprzet do pomiaru AFR?
Dz!k [Usunięty]
ile hamowanie??
bede miał porównanie na inercji dla poniedziałka bo u niego hamownia "podobno" zaniża o 15-30 kucy, sprawdzimy czy to prawda ;]
auto: Peugeot
silnik:: 208 GTi
moc: podobno 230km Pomógł: 98 razy Dołączył: 05 Gru 2005 Skąd: zadupie
Dz!k napisał/a:
bo u niego hamownia "podobno" zaniża
tylko podobno.. u Poniedziałka miałem 143KM u Grabowskiego też 143KM tylko kilka nm róznicy było.... chociaz w Unitronicu wykres pokazywał że jest lepiej w całym zakresie a u grabowskiego wg wykresu starcilem na dole - co jest bardziej realne przy ostrych wałkach...
hamowanie - 50PLN
bez AFR
nie wiem czy ma AFR
_________________ when the flag drops the bullshit stops
pytanie bardziej techniczne, czy warto hamowac auto jezeli nie do konca jest wystrojone (boje sie ze moze cos sie stac jak bedzie go krecil na 5 do odciecia a tam mi brakuje paliwa) dodatkowo czy ma sprzet do pomiaru AFR?
Wydaje mi sie ze raczej hamowanie auta nie ma w tym przypadku sensu . Jesli braknie paliwa i sprzet nie wystrojony to do czego ci taki pomiar ??!!
Ale wpasc ci nie zaszkodzi oblookamy clio ty oblookasz nasze pazdzieże
Łukasz na ktora godzine sie ustawiłes??
Dz!k [Usunięty]
to ja moge jechać może potem jakiś spocik wyścigowy czy coś Dariano
w moim przypadku wyszło u poniedziałka 130 km płąsko od 2700 do 4600 i maks moment jakoś nisko oraz dostałem zaproszenie na strojenie a w vtg i mastersa 147 rośnie do 4500 a potem płąsko do odcięcia a moment większy niż u poniedziałka i bardziej płąski czyli tak jak powinno być i potem jak wkleiłem wykresy na streetracing to poniedziałek napisał ze jego hamownia zaniża o 15-30 kucy względem innych buahahaha padłem na cyce
EOT