auto: MINI Cooper S
silnik:: 1,6 supercharger
moc: 170km Pomógł: 115 razy Dołączył: 10 Sty 2007 Skąd: Warszawa Centrum
Wysłany: Pon 24 Lis, 2008
rasta napisał/a:
p106rallye napisał/a:
A to drugie paliwo to do napędu rasty i olka ?
Dla mnie
Heh drogie paliwo Liter za 50pln
_________________ A można było jeździć francuzem całe życie...
leon [Usunięty]
to ja Was zaskocze:
ogolnie u mnie na BP cena za 95 to 3,86 a za 98 Ultimate 4,03
ale marasem jest bo pojawial sie samoobslugowa stacja jakies 2 tygodnie temu i dzis jak jechalem to zycza sobie UWAGA 3.24 za 95 i 3,34 za 98
boje sie troche zatankowac tego paliwa ale cena strasznie kuszaca
zrobcie cos dla kraju i nie kupujcie od Lukojla z Lukow albo Jetow. Banda zlodzieji to co Ci kolesie robia to sie wlos jezy na glowie (np. sprawa terminala przeladunkowego w bialowiezy). Dzisiejsza ich akcje z "analitykiem" Unicredito prognozujacym spadek wartosci Lotosu do 0 to tylko w gru mozna wymyslic. Mam nadzieje, ze caly zarzad polskiego lukoila dostanie wyroki a analitykowi zrabia gratis jesien sredniowiecza.
auto: BMW Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Gru 2005 Skąd: Kraina Grzybów
pcs napisał/a:
zrobcie cos dla kraju i nie kupujcie od Lukojla z Lukow albo Jetow. Banda zlodzieji to co Ci kolesie robia to sie wlos jezy na glowie (np. sprawa terminala przeladunkowego w bialowiezy). Dzisiejsza ich akcje z "analitykiem" Unicredito prognozujacym spadek wartosci Lotosu do 0 to tylko w gru mozna wymyslic. Mam nadzieje, ze caly zarzad polskiego lukoila dostanie wyroki a analitykowi zrabia gratis jesien sredniowiecza.
... no i licze na poparcie Ema!
Paweł ja juz dawno mowie wszystkim !
Nie tankowac u czerwonych skur.wysynów!!!