auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Czw 27 Lis, 2008 Kochana Polsko
chcialem przepuscic autobus bo wiedzialem, ze sie zatrzymam w zatoczce... pan kierowca stwierdzil, ze nie chce i pokazal zebym jechal. zatrzymalem sie na poczatku tej zatoczki a ten bej klakson i cos tam drze jape no ale niebardzo m sie chcialo go sluchac wiec poszedlem i tylko patrzylem jak odjezdza... a odjechal tak, ze celowo uderzyl w lewe lusterko... wiec na nastepnym przystanku go zlapalem i chwile porozmawialismy......
_________________ Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba.
auto: 205/C4
silnik:: tu5j2
moc: ~100km Pomógł: 73 razy Dołączył: 25 Mar 2007 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: Czw 27 Lis, 2008
boszzeee co za ludzie co jak co ale kierowcy autobusow to sa fatalni mysla ze jak sa w pracy to moge sobie jezdzic jak chca. nie wspominam juz o tym ze wiele razy jada tak jakby wiezli cos co moze sobie latac po calym autobusie a nie ludzi.... I co mu powiedziales Jaka ? Lusterko urwane ?
pozdrowilem jego mame
j.w. lusterko całe, sladu nie ma
Marcel [Usunięty]
bo to polska a nie elegancja francja .... to tak samo jak i ja mialem nie dosc ze prawie sie zabilem przez KUT/\SA to jeszcze z morda do mnie jak jeździsz ch..ju
co za chamstwo w tej stolicy, szczególnie, że Cie przepuścił
takich ludzi to powinno się przeciągnąć z łomianek do piaseczna przyczepionych na lince holowniczej do zderzaka
_________________ Za mało zarabiasz, żeby być gejem..
najbardziej mnie wkurzylo to, ze nie byl mi gosc obojetny... na poczatku wiem, ze na przystanku nie wolno sie zatrzymywac.. ale zrobilem to na tyle kulturalnie i dyskretnie, ze nie powinno byc problemu, nie mowiac o tym, ze on wyjechal bez problemu z zatoczki, zatrzymal sie skrecil kola i przytarl lusterko
stres mi juz przeszedl ale niesmak pozostał
dokladnie Marcel.. to nie elegancja, Francja..
Niestety, ale większość kierowców na polskich drogach to chamy. Ja ostatnio jechałem środkowym pasem na trzypasmówce. Koleś z lewej włączył kierunkowskaz więc ładnie go przepuściłem, zjechał na prawy pas. Pareset metrów dalej było zwężenie do prawej strony. Tak się żłożyło, że byłem tuż przed kolesiem, którego wcześniej przepuściłem, włączyłem prawy kierunkowskaz i... ch.j mnie nie wpuścił. Tak się odwdzięczył.