auto: Golf 7R Variant
silnik:: 2.0T
moc: 300km Pomógł: 1 raz Dołączył: 09 Mar 2008 Skąd: Wrocław
Wysłany: Pią 28 Lis, 2008
na Was zawsze można polegać
_________________ www.interren.pl
Transport to usługa, nie przysługa.
Transport,spedycja krajowa i międzynarodowa
Marcel [Usunięty]
2lata temu szukałem Ibi z Dieslu i z doświadczenia powiem ci tak:
auto sprowadzone z francji w październiku 2007 po drobnej stłuczce, - to juz jest bardzo wazna informacja .... auta z francji ktore ogldałem były niby po małej stłuczce a całe malowane - sprawdz to dokladnie !!!
1.9SDI - nic nie pali w zasadzie 5l po miescie nawet mozna zejsc ... w trasie nawet 4!!!! kuzyn miał w Fabii ....
cała reszta jest naprawde przyjemna w tym aucie, dobra pozycja za kieropwnica wg mnie, sporo mozliwowsc regulacji kolumny i fotela, niezla widocznosc i co wazne w zasadzie to auto sie nie psuje .... tzn egz 2 ktore znam sie nie psuły ...
dla kobiety fajne auto wg mnie .... tylko wazne zeby nie było mocno uderzone ....
nic się nie kupuje z francji. oni tam masakrują auta.
podzielam, oni traktują fury jako środek transportu i tyle, te auta niekoniecznie są po dzwonach jednak mają każdey element malowany, bo był przytarty, lekko wgnieciony itp
_________________ Za mało zarabiasz, żeby być gejem..
tak samo jest traktowany nowy accord czy passat czy cokolwiek innego, dla nich to jest przedmiot taki sam jak zelazko
Jak w każdym cywilizowanym kraju auto które służy do pracy tak wygląda. Tylko w Polsce auto kupuje się na całe życie albo przynajmniej 5 lat i musi być wychuchane i wygłaskane. W innych krajach takie auto jest zmieniane po 3 latach, lub szybciej w zależności od leasingu
Ostatnio zmieniony przez Gotti Pią 28 Lis, 2008, w całości zmieniany 1 raz
auto: brak
silnik:: brak
moc: 1km Pomógł: 23 razy Dołączył: 24 Lut 2006 Skąd: Wch
Dzielenie aut ze względu na region użytkowania jest bezsensowne.
W niemczech też jak pojedziesz z 10 eurasami w kieszeni to kupisz śmietnik na kołach.
Miałem w domu jakies 4 auta z francji, wszystkie 2-5 letnie max i żadne nie był po gradobiciu etc.
Wiadomo jednak że nie można sie spodziewać cudów po 6 letniej ibizie w bądź co bądź jeszcze świeżej budzie w dieslu a to wszystko za 15k pln